Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Nissan Almera Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Nissan Almera, compacte alleskunner

Wil je een Nissan occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Nissan modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Nissan Almera volgde in 1995 de Nissan Sunny op. Deze prachtige compacte auto is nu alleen nog te koop als een gebruikte auto, maar de onderdelen van een Nissan Almera zijn nog steeds voldoende verkrijgbaar. De Nissan was tussen 1995 en 2006 als een drie -en vijfdeurs hatchback te koop en een vier-deurs sedan versie. De eerste serie met de naam Nissan Almera N15 werd geproduceerd tussen 1995 en 2000, de tweede serie met de naam Nissan Almera N16, werd tussen 2000 en 2006 gemaakt.

In Europa had de compacte auto het met de zeer populaire VW Golf en Opel Astra als concurrenten niet makkelijk. De motor van de Almera bestond uit drie versies : twee kleinere versies , de 1.5 met 90 pk en met 98 pk en de meer krachtige 1.8-liter motor met 115 pk . Voor dieselrijders was er een 1,5-liter versie met 82 pk en een 2,2-liter versie met turbo en 112 pk of 136 pk.

Alle Nissan Almera-modellen zijn voorzien van ABS, EBD en Brake Assist. Het additionele veiligheidspakket bevat actieve hoofdsteunen in aanvulling op full-size airbags voor de voorpassagiers en zijairbags. De basisuitvoering Visia biedt al een scala aan voorzieningen dat wordt aangevuld in de Acenta variant: N -FORM systeem, mistlampen, boordcomputer, radio / cd-speler en elektrisch bedienbare spiegels.

Op zoek naar een leuke gebruikte Nissan Almera? Zoek op marktplaats.nl uw nieuwe auto voor een lage prijs!