Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Nissan Pulsar Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Nissan Pulsar

Wil je een Nissan occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Nissan modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De voorwielaangedreven Nissan Pulsar is een vijfdeurs hatchback uit de compacte middenklasse waarin ook de Volkswagen Golf opereert. Het is de opvolger van de Nissan Almera die het merk in 2007 uit het programma heeft genomen. Concurrenten van de Nissan Pulsar zijn de Mazda 3, de Kia C'eed en de Hyundai i30.

Nissan levert de Pulsar in eerste instantie met slechts twee motoren, een benzine en een diesel. De Nissan Pulsar 1.2 DIG-T heeft een 1,2-liter turbomotor met 115 pk en 190 Nm trekkracht. Het gemiddeld verbruik van deze viercilinder bedraagt 5,0 l/100 km en de CO2-uitstoot is 117 g/km.

Diesel

De dieselversie heet Nissan Pulsar 1.5 dCi. Deze levert 110 pk en heeft 260 Nm trekkracht. Het gemiddeld verbruik van de diesel bedraagt 3,6 l/100 km en de CO2-utstoot bedraagt 94 g/km. Standaard zijn beide krachtbronnen gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Alleen de benzinemotor is optioneel te combineren met een automaat.

Uitrusting

Kopers van de Nissan Pulsar hebben keuze uit de uitrustingsniveaus Visia, Acenta, twee Edition-uitvoeringen en de Tekna, het topmodel. Evenals andere recente Nissan-modellen krijgt de Pulsar ook een reeks veiligheidsvoorzieningen mee die samen het zogenaamde Nissan Safety Shield vormen. Hieronder zijn geavanceerde systemen zoals Moving Object Detection, Lane Departure Warning en Blind Spot Warning. De zogenaamde Around View Monitor, die met camera's een compleet zicht om de auto biedt, is bij de introductie van de Pulsar zelfs een primeur in dit segment.

Lange wielbasis

Nissan wil met de Pulsar vooral veel product voor het geld bieden. Daarom heeft het de Pulsar de langste wielbasis (2.700 mm) in zijn klasse meegegeven. Dat moet voor veel been- en schouderruimte zorgen.

De Nissan Pulsar is pas net op de markt, maar toch zijn op Marktplaats al diverse tweedehands exemplaren te vinden. Een aanbod dat bovendien met de dag groeit. Bent u dus op zoek naar een Nissan Pulsar occasion, dan zit u op Marktplaats goed.