Lithografie l'Asie Dopter Paris Vrouwenportret handgekleurd

Bewaar
€ 25,00
106 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Gravures & Etsen
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Lithografie. L'Asie. Vrouwenportret van een vrouw met een tulband, in haar ene hand een waaier, de andere hand ligt op een harp? Op de achtergrond een paviljoen en waarschijnlijk een minaret. In de band om haar middel draagt ze een dolk. Plaat langs randen watervlekken en plaat wat smoezelig. Langs randen wat verlies van papier maar door passe-partout niet zichtbaar. Plaat is aan achterzijde niet bedrukt. Onderschrift l'Asie, Lith. de Dopter en links A Paris chez Dopter rue S. Jacques (daarna onleesbaar), rechts Depose. Plaat is grotendeels in kleur (handgekleurd?). Formaat plaat zoals zichtbaar binnen passe-partout (plaat dus groter dan deze afmetingen) 28,5 x 22,5 cm, passe-partout meet 42 x 35 cm (metingen zijn bij benadering). Hoewel de conditie niet goed is toch een fraaie plaat, klaar om ingelijst te worden. Referentienummer A62-35.

25 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten Postnl 6,95 euro (boek te dik of kostbaar, verzending als pakketje) of 3,95 euro via Kiala.
Verzending via Kiala: u moet dan het pakketje ophalen bij een Kiala-punt bij u in de buurt.
Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.