Prent Chic Parisien 72 Belle Epoque Mode A62-28

Bewaar
€ 90,00
143 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Gravures & Etsen
Conditie:
Gebruikt
Land van herkomst:
Frankrijk
Periode:
1851-1900
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Oude Prent. Chic Parisien. Links onderaan de tekst: Redaction et Administration: Paris 2e 37 Avenue de l’Opéra Vienne. I. Hoher Markt 7. No. 72. One coloured tableau monthly. Chaque mois parait une planche coloriée, Jeden Monat erscheint ein colorirtes Tableau. Atelier Bachwitz, Vienne-Paris. Impr. art. Josef Eberié. Enkele scheurtjes in de rand waarvan sommige aan de achterzijde verstevigd zijn. Iets vlekkig onderaan het rechtergedeelte. Vouw in het midden (was onderdeel van een luxe tijdschrift). Aan de kleding te zien een plaat uit de periode van de Belle Epoque (ik vermoed rond 1890-1900). Plaat meet circa 42 x 63 cm. Plaat is aangebracht op groter papier maar om verzendkosten te besparen (pakketjes van 6,95 mogen maximaal 50 cm breed zijn) zal ik de plaat zonder dit papier verzenden (opgevouwen op de bestaande vouw). Referentienummer A62-28.

90 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (6,95 euro als pakketje met pakketcode), afhalen op afspraak in Ede ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.