Miniatuur zilveren staand horloge

Bewaar
T.e.a.b.
34 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Klokken & Barometers
Conditie:
Gebruikt
Land van herkomst:
Groot-Brittanie
Periode:
1801-1850
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Zeldzaam massief zilveren miniatuur staand horloge uit het begin van de 19e eeuw. Mooi spillegang horloge uurwerk, gesigneerd J. Shearwood London. (Shearwood werkte van 1759-1780) Inclusief originele zilveren beeldjes en opwindsleutel. Klokje is in hele goed staat. Hoogte 25cm.

Deze klok is te koop in het Huygenshuys in Frederiksoord. In het Huygenshuys vindt u een prachtige collectie exclusieve antieke klokken, barometers en (zak)horloges. Tevens kunt u bij ons terecht voor een professionele reparatie/restauratie van oude en antieke klokken en barometers. Daarnaast kopen wij ook bijzondere klokken en barometers in.
Wij werken voor reparaties en restauraties door het hele land, uw klok kan eventueel worden gehaald en gebracht. U krijgt een deskundig advies en vooraf duidelijkheid over de kosten van de restauratie of reparatie. Het Huygens Huys is een betrouwbaar adres waar uw dierbare en vaak kostbare klok of barometer in goede handen is.
Als u bij ons een klok koopt wordt deze desgewenst bij u thuis opgehangen en ter plekke afgeregeld. Geïnteresseerd ? Komt u gerust eens bij ons langs. Het Huygens Huys is gelegen in het oude postkantoor van het prachtige voormalige koloniedorp Frederiksoord, vlakbij Steenwijk. Openingstijden: Woensdag t/m Zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Zondag (april t/m oktober) van 13.00 - 17.00 uur. Voor vragen of een afspraak op een ander tijdstip: telefonisch bereikbaar (ook 's avonds) onder 0521-345724 of 06-10775752. U kunt natuurlijk ook emailen. Zie ook mijn overige advertentie

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 4 mei 2013
  • Frederiksoord (Drenthe)
  • ******45724
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.