Niloc Pagen | Snake standing

Bewaar
€ 79,00
11 x bekeken sinds

Omschrijving


Techniek: Handbeschilderde sculptuur van polyserin


Niloc Pagen (Heerlen, 1960)


De in Heerlen geboren kunstenaar Niloc Pagen (1960) onderscheidt zichzelf door met een enorm enthousiasme de kunst en het leven te combineren. Een groot gedeelte van zijn leven brengt hij door, zwervend over de vijf continenten. 

Door de diverse culturen en vooral door pop-art geïnspireerd, maakt hij de meest kleurvolle kunsthars objecten. Op deze wijze probeert Niloc Pagen op zijn manier de vreugde van het leven over te brengen op zijn omgeving.

De ervaring leert dat zijn sculpturen aaibaar zijn, letterlijk en figuurlijk. Ze passen in elk modern interieur en er is altijd een leuk plekje voor te vinden.
Niloc Pagen heeft galeries in binnen- en buitenland en maakt zijn sculpturen in het verre buitenland. Dit doet hij onder begeleiding van een aantal werknemers.

Interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact (06-47242225 of info@julesverne-art.nl) met ons op of kom gerust eens kijken op locatie.

Met vriendelijke groet,
Martijn Derks Jules Verne Art.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): Does not apply
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Niloc Pagen
 ● SKU (eigen artikel code): Does not apply

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 31 januari 2018
  • Mierlo-Hout (ook wel kortweg 't Hout genoemd) en Brandevoort (gedeeltelijk)
  • *******42225
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.