shackopruiming/pc/electr.

shackopruiming/pc/electr.

Zendamateur Winkel van MATERS, FRANS
Wegens diefstal, dure standhuur, duur parkeren, dure consumtieprijzen, zakkenrollers en vooral gedragingen van andere lieden ook gelicenceerde zendamateurs, staan wij niet meer op vlooienmarkten. Kom gerust eens langs en snuffel vooraf door de advertenties hier en op de grootste advertentiebank van Nederland. (M) Er is veel nieuw materiaal binnen gekomen uit nalatenschap. Entree en parkeren is echt helemaal gratis. Je kan rustig een apparaat uitproberen of testen. Alle prijzen zijn gewoon de prijzen. Er is geen sprake van hoger vragen en lager bieden. Biedingen gaan we niet op in. Reserveren kan via de mail. Ik zet de advertentie dan op gereserveerd. Als je het artikel later pas ophaalt verwacht ik een kleine aanbetaling via de giro. Inladen mag pas als het volledige bedrag betaald is. Ben meestal wel QRV op PI2NOS en bij voorkeur via de de mail fph.maters (a) 12move.nl dan hoef ik niet thuis te blijven. Ik wens U veel plezier met U nieuwe aankoop. Leuk alles uitproberen tijdens de Kerstdagen !
datum (recent)
2 resultaten

home cinema

Mooie Philips homecinemaset die bijna alles kan afspelen. DVD, muziek-CD, MP3-CD, foto-CD, muziek en foto's van USB-stick, aansluiting voor iP…

€ 100,00
 | 
Vlijmen

Audio, video & tv

Koop of verkoop je audio, video en TV op tweedehands.nl. LCD's, plasma's, DVD spelers, luidsprekers, tuners, CD spelers, versterkers, iPod's, beamers, mengpanelen en meer apparatuur vind je nieuw en tweedehands op tweedehands.nl.

Toon meer