Ringleiding systeem Swing Digital Inductielus

Bewaar
€ 50,00
55 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Professionele apparaten
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ringleiding versterker van het merk Swing. Aan te sluiten op de tv en middels de ontvanger aan een koord worden geluiden naar eigen volume versterkt voor heerlijke avonden tv

De Humantechnik Swing Digital met inductielus staat garant voor een digitale audiotransmissie van het TV-toestel, uw stereo-installatie, uw PC of van andere apparaten naar de inductie ringleiding ontvanger. De Swing Digital is speciaal voor slechthorenden met een hoortoestel met ringleiding (T) stand en een uitstekende uitkomst om de tv beter te horen.
De 2,4-gigahertz signaaloverdracht laat de draadloze transmissie van kraakhelder geluid toe. In combinatie met de doordachte opmaak van de spraakfrequentie resulteert daaruit een perfect heldere en zuivere geluidsweergave in cd kwaliteit zonder storingen.
Het signaal van de Swing Digital van Humantechnik gaat zelfs door muren en plafonds heen. U kunt dus gerust met de Swing Digital even naar de keuken voor een kop koffie, zonder iets te hoeven missen. De Swing Digital is voorzien van een traploos instelbare volumeregelaar op de kinbeugel waarmee u het geluid naar een verbluffende 125dB kunt opvoeren indien nodig.
De swing Digital set bevat zender, ontvanger, aansluitkabel en stroomadapter. Inpluggen en luisteren maar.

• Neklus met inductie
• In combinatie met hoortoestellen
• Geluid digitaal (2,4GHz) verstuurd
• Bereik van max ca 45 meter
• Volumeregeling: draaiwiel
• Inclusief TV kabel en accu’s •
Swing Digital Inductielus
T-stand noodzakelijk
Een ringleiding is alleen geschikt voor hoortoestellen met een T-stand. Uw audicien kan uw hoortoestel zo programmeren dat u het audiosignaal rechtstreeks op uw hoortoestel ontvangt. Heeft uw hoortoestel geen T-stand, dan kunt u dit product niet gebruiken.

Gebruiksaanwijzingen kunt u via internet downloaden
Verzendkosten koper

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 15 december 2016
  • Lepelstraat (Noord Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.