sony str-da2800es 7.2 nieuw av receiver

Bewaar
T.e.a.b.
39 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Versterker en receiver
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

SONY STR-DA2800ES

NIEUW niet gebruikt in orginele verpakking

Veelzijdige, verbluffende home-entertainment

Films zoals de regisseur ze voor ogen had: HD Digital Cinema Sound?? is ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment om de akoestiek te reproduceren die we kennen van de geluidsstudio's in Hollywood.

Geniet van nog meer details: 4K-opschaling zorgt voor een grotere effectieve resolutie van films op Blu-ray Discs??? of dvd's voor 4K Ultra HD-beelden op uw 4K-tv.

Helder geluid, hard of zacht: Geniet van een krachtige luisterervaring op elk niveau met geluidsoptimalisatie: stem frequenties nauwkeurig af voor extra helder en overweldigend geluid.

Maak van uw woonkamer een bioscoop: Haal de akoestiek van legendarische concerthallen in huis, zoals die van de Berliner Philharmoniker en de Weense Musikverein.

Beter dan op cd: Onthul elk detail van de hedendaagse digitale geluidsbronnen met hoge resolutie met 24-bits-/192kHz-weergave.

Krachtig bioscoopgeluid: Vul de kamer met 7 kanalen van 140 W aan muziekvermogen, plus twee subwooferkanalen voor diepe bas die u echt voelt.

De beste installatie voor u: Met geavanceerde D.C.A.C stemt u de fasefrequentie van het geluid uit luidsprekers af op de akoestiek van uw woonkamer.

Goede connecties: U beschikt over genoeg ingangen voor uw Blu-ray Disc???- en dvd-speler, tv, gameconsole, cd-speler en andere apparaten.

Stream video en muziek direct van uw pc: Geniet van films, tv-programma's of zelfs online radiozenders met de handige netwerkpoorten.

Recht voor uw neus: U hoeft niet te zoeken naar aansluitingen; sluit uw iPhone, WALKMAN?? of USB-apparaat aan op de handige USB-poort op het voorpaneel.

Pure eenvoud: Bedien moeiteloos uw ontvanger en wijzig instellingen via de duidelijke, overzichtelijke interface op uw tv-scherm.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 19 februari 2019
  • Vinkhuizen (Groningen)
  • *****95396
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.