GoPro Camrig Generation 4 Kite Line Mount NEW !!

Bewaar
€ 39,99
5 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Overig
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Nieuw model, Generation 4 nu in de aanbieding van € 49,99 voor € 39,99!!

LET OP!! kijk voor de voorraadstatus in onze webshop GoHero.

De vernieuwde Camrig Generation 4 Kite Line Mount is geschikt voor alle GoPro Hero modellen vanaf de GoPro Hero3 behalve de GoPro Session. Deze Camrig Kite line Mount heeft een breder frame dan de Universele Kite Line Mount wat zorgt voor stabieler filmen en is versterkt op 4 kritieke plaatsen zodat hij zelfs bruikbaar is in extreme weersomstandigheden.
De Kite Line Mount is zo gemaakt dat je nog steeds gebruik kunt maken van een GoPro Accessoire zoals b.v. een Battery of LCD BacPac of een GoPro Floaty Backdoor. Deze nieuwe Camrig Generation 4 Kite Line Mount heeft flexibele pootjes en heeft nu een ingebouwde bevestigingsmoer zodat de kans op verlies van jouw GoPro camera tot een minimum beperkt. De Camrig Generation 4 Kite Line Mount is het resultaat van 5 jaar ervaring in het maken van Line Mounts. Hierdoor is dit laatste model het ultieme model voor elke kitesurfer.

Bij deze Camrig kite Line Mount wordt gratis een set Kite Line Mount Plugs geleverd. Deze handige kleine pluggetjes zorgen er voor dat je je camera niet zo snel verliest bij een crash en ze zorgen ervoor dat je lijnen niet gemakkelijk beschadigen of in de knoop gaan. De Line Mount Plugs zijn makkelijk te bevestigen en zorgen er tevens voor dat je camera altijd perfect op de door jou afgestelde positie blijft staan.
Bij gebruik van een Kite Line Mount is het aan te raden je GoPro van Anti Fog Inserts te voorzien en deze altijd te gebruiken met een GoPro Floaty Backdoor en of extra veiligheidsleash.

Specificaties:
Camrig kwaliteits product.
Stabielere camera tijdens het kiten.
Vernieuwde verstevigde Kite Line Mount
Geschikt voor extreme weersomstandigheden.
Met de ingebouwde moer voorkom je verlies van jouw GoPro.
Mooie horizontale camera positie.
Passend op iedere 4 en 5 line kite bar.
Lichtgewicht en hoogwaardig Polycarbonate product.
Bruikbaar met de GoPro Premium Accessoires en GoPro Floaty Backdoor.
Geschikt voor alle GoPro Hero modellen vanaf de GoPro Hero3 behalve de GoPro Session.

Kijk voor meer informatie en specificaties over deze mount of andere mounts op onze website!

Over GoHero:

GoHero onderscheidt zich van andere webshops door onze winkel met showroom. Wij zijn een officiële gopro dealer, hebben kennis van de producten en het grootste assortiment gopro accessoires van nederland! Met merken als gopro, sp gadgets, pro-mounts, gopole, camrig, wasabi, xsories, polar pro, brofish, flymount enzovoort en dat alles uit voorraad leverbaar! Wij verkopen alleen goede kwaliteits producten en in onze webshop kan je direct zien of een product op voorraad is.

Bestel je bij ons voor 17.00 uur op werkdagen, dan wordt de bestelling echt nog op dezelfde dag verzonden.
Wil je liever zien of zelfs voelen wat je koopt, producten vergelijken of heb je specifieke vragen? Kom dan bij ons langs in de winkel. Wij bieden goede service tegen een internet prijs.

GoHero / Car Trend
Industrieweg 46b
3241 MA Middelharnis
tel : +31 (0) 187-609361

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 20 januari 2004
  • Middelharnis (Zuid Holland)
  • ********09361
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.