GoPro Hero7 Black € 389,00 gratis 64GB Sandisk SD-Kaart!

Bewaar
€ 389,00
11 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Videocamera
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Van € 429,00 voor € 389,00 + gratis 64GB Sandisk Sd-kaart!

Uit voorraad leverbaar!!

Met de GoPro Hero 7 Black action cam leg je verbluffend vloeiende beelden vast. Hij heeft geavanceerde opnamefuncties, is robuust en waterdicht zonder behuizing. Met HyperSmooth-stabilisatie krijg je een gimbalachtige video, maar zonder gimbal. Met de nieuwe intelligente fotomodus krijg je automatisch de mooiste foto's. En met livestreaming en de GoPro-app deel je nu elk moment live. De GoPro Hero 7 Black tilt GoPro prestaties naar een nog hoger niveau, en daarmee ook je foto's en video's.

Kijk voor meer informatie en specificaties over deze camera of andere camera's op onze website!

Over GoHero:

GoHero onderscheidt zich van andere webshops door onze winkel met showroom. Wij zijn een officiële gopro dealer, hebben kennis van de producten en het grootste assortiment gopro accessoires van nederland! Met merken als gopro, sp gadgets, pro-mounts, gopole, camrig, wasabi, xsories, polar pro, brofish, flymount enzovoort en dat alles uit voorraad leverbaar! Wij verkopen alleen goede kwaliteits producten en in onze webshop kan je direct zien of een product op voorraad is.

Bestel je bij ons voor 17.00 Uur op werkdagen, dan wordt de bestelling echt nog op dezelfde dag verzonden.
Wil je liever zien of zelfs voelen wat je koopt, producten vergelijken of heb je specifieke vragen? Kom dan bij ons langs in de winkel. Wij bieden goede service tegen een internet prijs.

Gohero / Car Trend
Industrieweg 46b
3241 MA Middelharnis
tel : +31 (0) 187-609361

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 20 januari 2004
  • Middelharnis (Zuid Holland)
  • ********09361
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.