cdi injector trekker mercedes

Bewaar
€ 68,99
17 x bekeken sinds

OmschrijvingCDI Dieselinjectortrekker Injectiespuittrekker voor Mercedes

• CDI-injecteur trekker
• Geschikt voor Mercedes CDI OM 611
• Geschikt voor Mercedes CDI OM 612
• Geschikt voor Mercedes CDI OM 613

Beschrijving:

De CDi Diesel-injectortrekkergereedschapset om beschadigde dieselinjectoren uit cilinderkoppen te trekken.

Inbegrepen in deze set is een cilinderlager voor de uitzetting van de injector van de cilinderkop, met een binnendiameter van Ø 29 mm en een kogellagerinzetstuk voor het opnemen van de toevoerschacht. Met behulp van de aanvoeras kan de injector met een hoge krachtoverbrenging uit de cilinderkop worden getrokken.

De set bevat een speciale externe zeskantmoer (breedte over een vlakke 29 mm) en een 1/2 "vierkante schijf, aan de zijkant geopend om demontage van de spuitmondkop van het inspuitmondstuk, onder andere Bosch, voor CDI-motoren en Mercedes te vergemakkelijken OM 611, 612, 613.

Voor het verder openen van het mondstuk is er een inbussleutelbus met 10 mm inwendige zeskant, een boring van Ø 7,5 mm en een 1/2 "vierkante schijf (alternatief 21 mm extern hij

De CDi-dieselinjectortrekkergereedschapset is gemaakt van hoogwaardig staal voor duurzaamheid bij dagelijks gebruik in de werkplaats. De CDi Diesel-injectietrekker-gereedschapset wordt geleverd in een handige koffer.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 30142

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 december 2018
  • Breukelen (Utrecht)
  • *******41082
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.