refractometer autovloeistoffen

Bewaar
€ 49,99
14 x bekeken sinds

OmschrijvingRefractometer voor glycol-antivries, batterij- en autovloeistoffen

• Refractometer voor antivries
• Inhoud in waterige oplossingen

Beschrijving:

De refractometer is een meetinstrument voor de bepaling van het antivriesgehalte in waterige oplossingen, zoals in ruitensproeiertanks of in koelsystemen van auto's of vrachtwagens. Met deze refractometer kunt u ook de dichtheid van accuzuur opgeven.

Door deze refractometer te gebruiken, meet u snel en precies het antivriesgehalte in systemen en machines. Deze handige refractometer kan zowel in de auto- als in de industriële sector worden gebruikt.

De refractometer is ideaal voor het testen van de concentratie van ethyleenglycol en op propyleenglycol gebaseerd koelmiddel. De refractometer heeft scherpe begrenzingslijnen en een dioptrie die zorgt voor een nauwkeurig en exact meetresultaat. De refractometer wordt geleverd met een reinigingsdoekje, een pipet voor vloeistoftoepassing en een mini-schroevendraaier voor herkalibratie.

Functie

Door het gebruik van de bijgeleverde pipet wordt de te testen vloeistof op het prisma geplaatst. Vouw het deksel van de refractometer omlaag en lees op de schaal de antivriesconcentratie die voor de geselecteerde vloeistof is bereikt. Zorg ervoor dat er geen luchtbelletjes of droge plekken op het prisma zitten. Vul indien nodig vloeistof bij.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 30152

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 december 2018
  • Breukelen (Utrecht)
  • *******41082
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.