Verlagingsveren Audi A3 (8L) VA/AA 50 mm

Bewaar
€ 79,00
6 x bekeken sinds

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

De FK verlagingsveren zijn gefabriceerd onder de strikte richtlijnen van DIN EN ISO 9001-2001 op CNC-wikkelmachines van chroom-siliciumstaal en met kunststof gecoat als hoogwaardige corrosiebescherming. Door verlaging zorg je voor een sportievere rijstijl. Ook wordt er een meer dynamische look bereikt, wat voor veel bestuurders een belangrijke rol speelt. Deze verlagingsveren zijn voorzien van een keurmerk en certificaat.

Tot een daling van 40 mm kunt u doorgaan met de standaard af-fabriek schokdempers van je auto. Daarna moet je echter sportschokdempers installeren. Anders bestaat her risico dat het chassis dan niet meer goed kan werken en tot harde geluiden kan leiden, ook bestaat er dan het risico van een gekantelde verlaagde veer. Het is belangrijk om er ook voor te zorgen dat de verlagingsveren en schokdempers optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Toepasselijke automodellen
Audi A3 (8L) - Vooras/Achteras
Bouwjaar: 08.1996 tot 2003-

Verlaging
Verlaging ca. 50mm

Belasting/gewicht
-

Opmerkingen
Voor voertuigen met een diameter van de aandrijfas van meer dan 42 mm is slechts een verlaging van 40 mm mogelijk. Indien verlaagd, moeten andere pendelsteunen worden gebruikt

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Soort onderdeel: Onderstel

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 7 december 2017
  • Soesterkwartier, Isselt (Utrecht)
  • *****01136
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.