Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Chrysler 300C Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Chrysler 300 C

Wil je een Chrysler occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Chrysler modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Chrysler 300C geldt sinds zijn introductie in 2003 als een van de meest succesvolle Amerikaanse importmodellen op de Duitse markt.

Concurrentie

Om marktaandeel van concurrenten als de E-Klasse van Mercedes-Benz en de A6 van Audi af te snoepen gaf Chrysler zijn vlaggenschip in 2008 een discrete facelift. Die voorzag zowel de sedan als de Chrysler 300C Estate (Touring) vooral binnenin van extra elegantie.

Uitrusting

Het instapmodel van de 300C, met dieselmotor, is standaard ondermeer uitgerust met mistlampen, ESP, licht -en regensensor, cruise control, dual-zone automatische climate control, elektrisch verstelbare stoelen, automatische niveauregeling, boordcomputer, thermische beglazing, parkeerhulp en een automatische versnellingsbak. Met het Luxury pakket is alles wat u zich verder nog maar kunt wensen, zoals lederen bekleding, een high-end geluidsinstallatie en een navigatiesysteem, aan boord.

Nieuwe generatie

In het voorjaar van 2011 wordt de nieuwe generatie van de Chrysler 300C geïntroduceerd. De sedan en de stationwagon ogen dan nog breder, met bredere wielkasten en een nieuwe neuspartij met brede, in glas gevatte koplampen. Ook de achterkant van de Chrysler 300C is herzien, nu met LED-verlichting.

Topmodel SRT8

Het nieuwe topmodel is de Chrysler 300C SRT8, die een 6.4 liter V8 onder de motorkap heeft. Door de cylinderdeactivering bespaart hij ten opzichte van zijn voorganger ongeveer 19% brandstof. Voor Duitsland werd ook de zwaarlijvige 3.0 CRDI motor herzien, deze biedt dan nog meer prestaties.

Stevige bouw

De Chrysler 300C maakt indruk met zijn grootte van ongeveer vijf meter, zijn stevige bouw en een groot aantal technische gimmicks. Zo zijn het stuur en de pedalen elektrisch verstelbaar, zodat ook lange automobilisten genoeg plaats hebben achter het stuur.

De kofferbak van de Chrysler 300C sedan heeft een middelgrote inhoud van ongeveer 450 liter. De Chrysler 300C Touring heeft minimaal 650 liter opslagruimte, die dankzij een variabel ruimteconcept verder uitgebreid kan worden.