Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Chrysler Sebring Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Chrysler Sebring

Wil je een Chrysler occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Chrysler modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De naar een circuit in Florida genoemde Chrysler Sebring kon men al in 1995 als sportcoupé aanschaffen. Echter, de nieuwste versie, die de Amerikaanse fabrikant intern Chrysler Sebring JS noemt en die geïntroduceerd werd in 2007, is alleen verkrijgbaar in de carrosserievarianten sedan en cabriolet. De Sebring Coupé is zodoende alleen nog als gebruikte auto verkrijgbaar.

Chrysler Sebring Convertible

De Chrysler Sebring Convertible is verkrijgbaar met drie verschillende dakvarianten: met hard dak, soft top of vinyl dak. Een druk op de knop op de autosleutel is genoeg om de top te openen of sluiten.

Uitvoeringen

Nieuw voor de 2007 Sebring Sedan is de 2.0 liter dieselmotor met 140 pk. Daarnaast is voor de Europese markt ook een 2.7 liter V6 motor met 192 pk leverbaar. Voor de Noord-Amerikaanse markt heeft Chrysler ook een uitvoering met 175 pk sterke 2.4 liter motor en een model met 238 pk sterke 3.5 liter motor in het gamma. Via import zijn deze varianten van de Chrysler Sebring eenvoudig te verkrijgen.

Als muziek in de oren

De Sebring Convertible overtuigt binnenin met zijn technische details. Zo zijn onder andere een Mygig systeem met navigatiesysteem, CD-radio en een 6.5 inch TFT-scherm als accessoire voor extra rijplezier verkrijgbaar. Met of zonder muziek, een ritje in de middenklasse Cabrio Sebring is altijd een leuke ervaring. De Chrysler 300C werd als opvolger van deze sedan in 2011 gepresenteerd.