Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Chrysler Stratus Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Chrysler Stratus

Wil je een Chrysler occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Chrysler modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De start van de productie van de Chrysler Stratus, die in de VS onder de merknaam Dodge wordt verkocht, is het jaar 1995.

Chrysler had voor de Stratus twee motoren in het programma: een 2.4 liter viercilinder met 150 pk en 2.7 liter V6 motor met 203 pk.

Uitrusting

Op het gebied van uitrustingsniveaus is er de basisversie SXT en de chique versie R/T. De Stratus is er in twee carrosserievarianten: sedan en cabriolet.

Coupé

Chrysler produceert onder de merknaam Dodge ook de Stratus coupé, die volledig onafhankelijk van de gelijknamige Chrysler Stratus sedan en cabriolet op de markt wordt gebracht. De Dodge Stratus was tot 2006 in de Verenigde Staten als sedan en coupé verkrijgbaar.