Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Ford B Max Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Ford B-Max

De Ford B-Max is het kleinere model van de MPV-serie. Deze auto is zeer populair bij gezinnen, dit door een combinatie van een betrouwbare aandrijving, uitstekende gebruikseigenschappen en een ruim interieur.

Het is in alle situaties een plezier om in de auto te rijden. Zo heeft de Ford B-Max meer dan voldoende vermogen om in een mum van tijd op snelheid te komen op de snelweg. Voeg een aantal geweldige technische en veiligheidssystemen toe en u hebt de perfecte gezinsauto.

Prestaties en rijgedrag

Omdat deze kleine MPV de basis van de Fiesta gebruikt, rijdt hij meer dan prima. De besturing is nauwkeurig en reageert snel, de motoren leveren een goede prestaties. Optrekken gebeurt in een handomdraai, zelfs met een auto vol met passagiers en de koffer vol met bagage.

Er zijn vier benzinemotoren, drie met handgeschakelde en één met een automatische versnellingsbak, en twee handgeschakelde dieselmotoren beschikbaar. De dieselmodellen zijn zeer interessant door een verbruik tot 3,80 l/100 km - dat is een onovertroffen brandstofefficiëntie voor een kleine MPV.

De Ford B-Max is meer dan capabel op de weg, zowel het rijden in de stad als het cruisen op de snelweg gaat zonder problemen. De directe besturing is eenvoudig te controleren; de remmen reageren snel en stevig en het schakelen verloopt soepel.

Interieur en comfort

Alles voorin de Ford B-Max is op de bestuurder gericht. De ondersteunende stoelen zijn ontworpen om u comfortabel op uw plaats te houden, daarbij zijn er tal van stuurwiel verstelmogelijkheden. Het dashboard van de B-Max is gemaakt van soft-touch materialen en geven een premium gevoel waardoor het minder voelt alsof u in een MPV rijdt.

De hogere uitvoeringen zijn voorzien van een Sony stereo-installatie. De Titanium-uitvoering wordt geleverd met cruisecontrol en klimaatbeheersing, en de Titanium X heeft een panoramisch dak, een sleutelloze start en gedeeltelijk lederen bekleding van de stoelen.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Gebruiksvriendelijkheid is het sterke punt van de Ford B-Max. Zo wordt gebruik gemaakt van revolutionaire schuifdeuren zonder middenzuilen om plaats te maken voor een massieve 1,5 meter brede opening wanneer zowel de voor- als de achterdeuren open zijn. Hierdoor is het in en uit de auto halen van uw kinderen een fluitje van een cent met de B-Max.

Elke passagier kan comfortabel zitten, en beschikt over voldoende been- en hoofdruimte. De bagageruimte van 300 liter is ruim voldoende, maar de achterbank kunnen worden weggeklapt en de laadcapaciteit neemt dan toe tot een verbazingwekkende 1.386 liter.

Veiligheid

De Ford B-Max is niet alleen praktisch, maar ook ongelooflijk veilig met een vijf sterren Euro NCAP-beoordeling. Zeven airbags in het interieur zorgen voor extra gemoedsrust, terwijl de stabiliteitscontrole u stevig op de weg houdt. Noodremassistentie, heuvelstraat assistentie en een bandenspanning waarschuwing zijn ook standaard aanwezig, met optionele extra's zoals Active City Stop.

Versies en verschillende specificaties

Zetec Navigator:

  • 1.4 Benzne Duratec 90PS
  • 1.0 Benzine Ford EcoBoost 100PS
  • 1.0 Benzine Ford EcoBoost 120PS Auto-Start-Stop
  • 1.6 Benzine Duratec 105PS PowerShift Auto
  • 1.5 TDCi 75PS Auto-Start-Stop
  • 1.5 TDCi 95PS Auto-Start-Stop

Titanium Navigator:

  • 1.0 Benzine Ford EcoBoost 100PS
  • 1.0 Benzine Ford EcoBook 120PS Auto-Start-Stop
  • 1.6 Benzine Duratec 105PS PowerShift
  • 1.5 Diesel TDCi 95PS Auto-Start-Stop

Titanium X Navigator:

  • 1.0 Benzine Ford EcoBoost 125PS Auto-Start-Stop
  • 1.6 Benzine Duratec 105PS PowerShift
  • 1.5 Diesel TDCi 90PS Auto-Start-Stop

Hoeveel kost een Ford B-Max?

De standaard instapprijs voor een Ford B-Max EcoBoost Titanium is € 37.940. Kies voor de Ford B-Max EcoBoost Titanium X en de prijs komt uit op ongeveer € 22.367 moet betalen.

Wat is het verbruik van de Ford B-Max?

De Ford B-Max heeft een brandstofverbruik van 4,90 l/100 km.

Hoe rijdt de Ford B-Max?

De B-Max voelt iets steviger aan op grote oneffenheden in het wegdek. Toch verzacht het de klap van de kuilen in de weg indrukwekkend goed zonder onaangename dreunen door het interieur te sturen. Bandengeluiden zijn gedempt en de auto onderdrukt uitstekend het gefluit van de wind, dat u in de meeste MPV's hoort.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Ford B-Max?

Elk Ford B-MAX-model wordt standaard geleverd met elektronische stabiliteitscontrole en tractiecontrole, evenals bestuurders-, passagiers-, gordijn-, zij- en knie-airbags voor de bestuurder. De voor- en achterdeuren overlappen elkaar als ze gesloten zijn om het frame van de auto extra stevigheid te geven. In tegenstelling tot andere kolomloze deur opstellingen hoeft u de voordeuren echter niet te openen om de achterdeuren te kunnen openen. Andere slimme veiligheid technologieën zijn onder meer remlichten die knipperen bij zwaar remmen.