Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Honda Accord Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Honda Accord

Wil je een Honda occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Honda modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Honda Accord is een middenklasse gezinsauto. Honda introduceerde de eerste Accord in 1977. Door de jaren heen is de Honda Accord geleverd als drie- en vijfdeurs hatchback, als vierdeurs sedan en als vijfdeurs stationwagon, Honda Accord Tourer genaamd. Concurrenten van de Honda Accord zijn onder meer de Volkswagen Passat, de Mazda 6 en de Opel Insignia.

In 2008 presenteerde Honda alweer de achtste generatie van de succesvolle Accord. Bij ons is dit model leverbaar als vierdeurs sedan en als vijfdeurs stationwagon. Met uitgeklopte wielkasten en sterke motoren wil Honda het sportieve karakter van dit model benadrukken. Ook het feit dat de sedan wat breder, lager en langer is dan zijn voorganger, draagt hier aan bij. De Accord was leverbaar met een 2,0-liter benzinemotor van 156 pk en een 2,4-liter benzinemotor (ook een viercilinder) met een vermogen van 200 pk. De dieselmotor had Honda nieuw ontwikkeld. Het was een 2,2-litermotor met 150 pk. Deze moderne krachtbron is zelfs na de koude start stil en dat is 's ochtends lekker rustig wegrijden van huis. De motoren zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, maar een automaat was eveneens leverbaar.

Honda Accord facelift

Drie jaar later presenteerde Honda alweer de facelift van dit model. Deze is herkenbaar aan nieuwe koplampen en achterlichten, andere bumpers en een nieuwe grille. Tevens heeft Honda het onderstel verbeterd en het interieur in detail aangepast. Honda levert de Accord in de uitvoeringen S, Comfort, Elegance, Type S en Executive. Zes airbags, evenals ABS en ESP behoren tot de standaard veiligheidsuitrusting. Verder heeft hij centrale vergrendeling, een middenarmsteun voor en achter, een in hoogte- en diepte verstelbaar stuur, een in delen neerklapbare achterbank, klimaatcontrole en elektrische bediening van ramen en spiegels. Allemaal zaken die het comfort verhogen, maar de hoeveelheid ruimte achterin is een minpunt van dit model.

Als u een dynamische gezinsauto met premium kwaliteiten zoekt, is een tweedehands Honda Accord wellicht iets voor u. Op Marktplaats vindt u een ruim en divers aanbod van Honda Accord occasions, zodat u goed kunt vergelijken.