Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Kia Niro Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Kia Niro

De Kia Niro combineert de pure functionaliteit van een robuuste crossover met de efficiëntie van een hybride. Hij is beschikbaar als volledig elektrisch (e-Niro), een plug-in hybride en een zelfladende hybride. In iedere variant is hij is volledig in staat om ruw terrein aan te pakken, en snel op te trekken op de snelweg.

Uit het gedurfde exterieurontwerp blijkt dat dit een auto is die gemaakt is met gebruiksgemak in het achterhoofd. Maar het bespaart ook niet op technologie, want het zit vol met geavanceerde technologie om u op de hoogte te houden, te vermaken en comfortabel te houden.

Prestaties en aandrijving

De standaard zelfladende Kia Niro hybride wordt geleverd met een 1.6-liter GDi-benzinemotor en een elektrische motor. Als u het rustig aan doet, rijdt de elektromotor geruisloos rond, zelfs als u genoeg lading heeft. Druk het gaspedaal in om de benzinemotor in te schakelen voor meer vermogen.

Verrassend genoeg is de e-Niro met 204 pk de krachtigste in het assortiment. En met een bereik tot 455 km, krijgt u nooit de angst dat u uw bestemming niet zult bereiken. Er is zelfs een Sportmodus die de acceleratie directer maakt. De algehele rijervaring is ontspannen en comfortabel, met een zelfverzekerde besturing en een tractie die altijd goed reageert. U voelt u nooit te zwaar, vooral niet in bochten, en ook het strakke manoeuvreren in de stad is geen probleem.

Interieur en comfort

De Kia Niro blijft ook binnenin indruk maken. Op de middenconsole bevindt zich een 8-inch display, waarmee u toegang heeft tot alle systemen, inclusief Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth-connectiviteit en de achteruitrijcamera.

Kies voor de Niro 3 voor een groter 10,25-inch touchscreen systeem met sat-nav en volledig lederen, verwarmde stoelen en een verwarmd stuurwiel. Het PHEV model is gebaseerd op de Niro 3, dus dit alles wordt standaard meegeleverd.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Er is veel ruimte in de Kia Niro, waardoor er voldoende plaats is voor passagiers en spullen. Voor- en achterpassagiers kunnen die perfecte comfortabele plek vinden, ideaal voor langere reizen. Er is veel hoofd- en beenruimte, zodat er voldoende ruimte is om achterin te manoeuvreren. En zelfs met de achterbank vol voelt het nooit benauwd aan.

De kofferruimte biedt 451 liter ruimte, waardoor er gemakkelijk meerdere middelgrote bagagestukken in passen. U zult moeite hebben om de kofferbak te vullen na de wekelijkse boodschappen, zelfs als u boodschappen doet voor een groot gezin. Of klap de achterbank naar beneden om de ruimte van 1.405 liter te openen. Er is niet veel dat u niet kan inpassen als de stoelen ingeklapt zijn.

Veiligheid

Het carrosserie van de Kia Niro is gemaakt van stevig staal en lichtgewicht aluminium, waardoor hij zowel licht als zeer sterk is. En er zijn zeven airbags in de hele interieur met Isofix-punten achterin. Optionele functies zijn onder andere automatisch remmen bij lage snelheid, dodehoekdetectie, waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook en meer. Al deze systemen zijn standaard aanwezig op de e-Niro.

Versies en verschillende specificaties

2:

  • 1.6 GDi hybride 139 pk

3:

  • 1.6 GDi hybride 139 pk

4:

  • 1.6 GDi hybride 139 pk

Hoeveel kost een KIA Niro?

De Kia Niro is verkrijgbaar vanaf 29.575 euro. Als dat een beetje buiten uw prijsKlasse is, kunt u kijken of u een tweedehands Kia Niro van Marktplaats Auto kunt kopen vanaf ongeveer 14.280 euro voor een Niro in fatsoenlijke staat.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Kia Niro?

De Kia Niro heeft een 4-sterren Euro NCAP-veiligheidsbeoordeling gekregen. De Niro komt goed uitgerust met de volgende veiligheidsfuncties: automatisch remmen bij lage snelheid, adaptieve cruisecontrol, waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, assistentie bij het aanhouden van de rijstrook, dodehoekwaarschuwing, waarschuwing voor dwarsverkeer achteraan en zeven airbags.

Wat is de gemiddelde motorinhoud van de Kia Niro?

De Kia Niro is verkrijgbaar als volledig elektrische auto en als hybride. De hybride is uitgerust met een 1.500 cc viercilinder turbobenzinemotor tot een 32 kW elektromotor. De e-Niro heeft een motor van 150 kW, wat in standaard auto's 198 pk zou zijn.

Welk type auto is een KIA Niro?

De Kia Niro is geKlasseerd als een compacte auto. Een compacte auto is over het algemeen een 5-deurs voertuig en biedt plaats aan maximaal 5 personen.