Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mini Countryman Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Mini Countryman

Wil je een Mini occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Mini modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De MINI Countryman is het vierde model uit serie van kleine auto's van de Britse BMW- dochter. Hij is sinds september 2012 te koop en biedt door zijn lengte van meer dan vier meter ruimte aan vijf inzittenden.

Naast de versies van de MINI Countryman met voorwielaandrijving zijn de Cooper D, de Countryman S en de MINI Countryman John Cooper Works ook optioneel leverbaar met ALL 4 vierwielaandrijving. Ze zijn daarmee ook geschikt voor licht off-road gebruik.

De MINI Countryman rijder heeft in totaal de keuze uit zeven motoren. Vier benzine- en drie dieselmotoren. De basisversie van de diesel met 90 pk van de MINI One Countryman is het meest economische model met een verbruik van slechts 4,3 liter per 100 Kilometer. De twee diesels van de Cooper D Countryman (112 pk) en de Cooper SD Countryman (143 pk) maken het rijtje dieselmotoren compleet.

De basisbenzinemotor van de MINI Countryman is een viercilinder met 98 pk. Naast de Cooper Countryman met 122 pk en de Cooper S met 184 pk, is er sinds 2012 ook een MINI Countryman John Cooper Works leverbaar met 218 pk. Het is het meest krachtige model uit de serie.