Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Nissan Note Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Nissan Note

De Nissan Note overbrugt de auto categories tussen multifunctionele auto's en kleinere stadsmodellen en is daarbij een toonaangevende auto in zijn Klasse. Met een solide aandrijving en al het moderne comfort dat u nodig zult hebben, is de Note de perfecte gezinsauto.

Veiligheid en een zuinige aandrijving staan bij dit model centraal. Met een premium interieur en een opvallend design is de Nissan Note een meer praktische keuze in vergelijking met andere auto's in zijn Klasse.

Prestaties en rijgedrag

Alle motoren die beschikbaar zijn voor de Nissan Note zuinig met minder dan 5,65 l/100 km/h en produceren minder dan 109g/km C02, waardoor het een sterke concurrent is voor de zuinigste modellen in zijn Klasse.

Een handige Stop/Start-functie verlaagt het stationaire verbruik en zorgt ervoor dat de motor snel en efficiënt wordt uitgeschakeld wanneer hij tot stilstand komt en opnieuw wordt gestart indien dit nodig is. Hoewel hij iets hoger is dan andere modellen in zijn Klasse, reageert hij nog steeds goed.

De perfect uitgebalanceerde stuurinrichting en de verminderde hellingshoek in de bochten maken het een genot om mee te rijden in elk scenario. Zelfs met een volle auto doet de Note gemakkelijk alles aan wat u hem vraagt.

Interieur en comfort

Een iets hogere rijpositie geeft de bestuurder meer overzicht, terwijl hij het zicht op de weg ongehinderd behoudt. De stoelen bieden puur comfort, perfect voor lange ritten, en iedereen in de passagiersruimte heeft meer dan genoeg ruimte om zich comfortabel te voelen.

Zelfs bij het instapmodel Visia is de Nissan Note voorzien van handige functies. Geniet van het intuïtieve infotainment systeem met Bluetooth, aux en USB-connectiviteit. Cruise control is standaard inbegrepen, dat is dus één ding minder om over na te denken op de snelweg.

Het Acenta Premium uitrustingsniveau heeft automatische ruitenwissers en verlichting, klimaatregeling en een touchscreen systeem toe. Of upgrade naar de Tekna voor gedeeltelijk lederen stoelen en een sleutelloos startsysteem.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

De Nissan Note wordt geleverd met veel ruimte in het interieur, en verslaat hiermee vele andere mini-MPV's. Alle modellen vanaf het instapmodel Visia zijn voorzien van een gemakkelijk verschuifbare achterzetel voor extra bagageruimte.

De achterbank verschuift en gaat van 325 liter naar een massieve 411 liter, geschikt om vier grote koffers in de kofferruimte te plaatsen. Of klap de achterzetel volledig weg en gebruik de maar liefst 1.495 liter aan gemakkelijk toegankelijke opbergruimte voor het opbergen van grotere voorwerpen.

Veiligheid

Met een vier sterren Euro NCAP-veiligheidsbeoordeling bevindt alles wat zich in de Nissan Note bevindt zich in goede handen. Zes airbags en elektronische stabiliteitscontrole zijn standaard. Het optionele Safety Pack, standaard voorzien van de Tekna-uitrusting, omvat een dodehoek monitor, een vierweg camerasysteem en een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook.

Versies en verschillende specificaties

Visia:

  • 78 pk 1.2 benzine
  • 88 pk 1.5 dCi diesel

Visia Limited Edition:

  • 78 pk 1.2 benzine

Black Edition:

  • 78 pk 1.2 benzine
  • 88 pk 1.5 dCi diesel

Acenta:

  • 78 pk 1.2 benzine
  • 88 pk 1.5 dCi diesel

Acenta Premium:

  • 78 pk 1.2 benzine/>• 88 pk 1.5 dCi diesel

N-Tec:

  • 78 pk 1.2 benzine/p>

Tekna:

  • 78 pk 1.2 benzine
  • 88 pk 1.5 dCi diesel

Wat is het gemiddelde verbruik van de Nissan Note?

De Nissan Note is een uiterst zuinige auto met een basismotor van 1,2 liter 80 met een gemiddelde van 4,70 l/100 km. De 1.2-liter DiG-S 98 motor is nog beter met een gemiddeld verbruik van 4,30 l/100 km en de diesel bereikt een ongelooflijke 3,50 l/100 km.

Welk type auto is een Nissan Note?

De Nissan Note staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en is een kruising tussen een kleine hatchback en een MPV. Een MPV is een Multi-Purpose Vehicle. De Nissan Note heeft verhoogde stoelen, waardoor het een stuk makkelijker is om in en uit de auto te stappen.

Wat zijn de afmetingen van een Nissan Note?

De afmetingen van de Nissan Note zijn als volgt: • Lengte: 4.100 mm of 4.135 mm indien u voor het stylepack kiest • Breedte: 1.695 mm • Hoogte: 1.530 mm or 1.535 indien u voor een glazen dak kiest

Wat is het gemiddelde motorinhoud van de Nissan Note?

De Nissan Note is verkrijgbaar met drie verschillende motoren, waaronder twee benzinemotoren en een dieselmotor. • Instapniveau 1.2 liter 79 pk benzinemotor • 1.2 liter DiG-S 97 pk benzinemotor • 1.5-liter dCi 90 84 pk dieselmotor