Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Nissan Primera Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Nissan Primera

Wil je een Nissan occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Nissan modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

Betaalbare luxe

De Primera is een mid-size sedan van de Japanse autofabrikant Nissan. De Primera-modellen P10, P11 en P12 zijn van 1990 tot 2005 gebouwd. Alle modellen zijn destijds aangeboden als een hatchback , sedan of stationwagon.

Op motorisch gebied is de Primera geleverd in twee benzinemotoren met 1.8 en 2.0 liter cilinderinhoud en twee dieselmotoren, de 1.9 dCi en de 2.2 dCi 16V.

De luxe uitgevoerde Nissan Primera Acenta biedt de inzittenden veel comfort: een regensensor, een geïntegreerde mobiele telefoonbediening, een automatisch dimmende binnenspiegel, een achteruitrijcamera, een 5,8 - inch TFT- kleurenscherm, een met leder bekleed stuurwiel en pookknop en verwarmde voorstoelen. Het behoort allemaal tot de luxe uitrusting.

Het uiterlijk van de Nissan Primera Acenta werd verfraaid met lichtmetalen wielen en voor extra veiligheid zijn mistlampen geplaatst. De Tekna-uitvoering biedt daarnaast ook Xenon-koplampen, ESP, een DVD Birdview navigatiesysteem en een premium audiosysteem met subwoofer.

Een gebruikte Nissan Primera vindt u tegen aantrekkelijke prijzen op marktplaats.nl.