Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Opel Antara Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Opel Antara

Wil je een Opel occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Opel modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Opel Antara is sinds 2007 bij ons leverbaar. De vijfdeurs SUV volgde de Opel Frontera op die het merk tot 2004 heeft geleverd. De techniek van de Antara is identiek aan die van de Chevrolet Captiva. Chevrolet behoort eveneens tot moederconcern GM (General Motors). In 2013 nam Opel de Antara uit productie. Concurrenten van de Opel Antara zijn de Hyundai Santa Fe, de Toyota RAV4 en de Volkswagen Tiguan.

Uitvoeringen

Vanaf de introductie in 2007 konden kopers van de Opel Antara kiezen uit verschillende benzinemotoren en een diesel. In principe hadden alle versies vierwielaandrijving, maar als instapmodel leverde Opel twee uitvoeringen met voorwielaandrijving: een met benzinemotor en een diesel. Standaard waren de motoren gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, maar een automaat was optioneel leverbaar, behalve op de basis benzinemotor (de 2.4).

Opel Antara facelift

Eind 2010 gaf Opel de Antara een facelift. Het uiterlijk werd licht gewijzigd en het model kreeg de beschikking over nieuwe motoren. De 2,4-liter benzinemotor had vanaf dat moment 30 pk meer vermogen wat het totaal bracht op 170 pk. De 2,2-liter dieselmotor was er met 163- of 184 pk. De eerste leverde Opel alleen nog met voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De krachtiger versie heeft altijd 4WD en een automaat als optie.

Vernieuwde grille

De gefacelifte Opel Antara is herkenbaar aan het gewijzigde front waarbij vooral de vernieuwde grille in het oog springt. Opel veranderde verder de achterlichten en introduceerde nieuwe 19 inch lichtmetalen wielen. Binnenin kreeg de middenconsole een ander ontwerp en paste Opel nieuwe bekledingsstoffen toe. Ook konden kopers kiezen uit nieuwe lakkleuren.

Bent u op zoek naar een tweedehands SUV, dan is de Opel Antara misschien iets voor u. Op Marktplaats vindt u een ruim en wisselend aanbod van Opel Antara occasions, zodat u goed kunt vergelijken.