Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Opel Mokka Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Opel Mokka

Wil je een Opel occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Opel modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

In 2012 kwam de Opel Mokka op de markt. Het compacte vijfdeurs model is een zogenaamde crossover met eigenschappen van een SUV en een kleine stationwagon. Hij is technisch gelijk aan de Chevrolet Trax. Verder concurreert de Opel Mokka met de Dacia Duster, de Nissan Juke, de Peugeot 4008 en de Mitsubishi ASX.

Varianten

Opel levert de Mokka met vier motorvarianten, drie benzine en een diesel. Het basismodel is de Opel Mokka 1.6 met 116 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Daarna komt de versie met 1,4-liter turbomotor, 140 pk en een zesbak. Deze versie is ook te bestellen met een af-fabriek ingebouwde LPG-installatie. Hekkensluiter is de Opel Mokka met 1,7-liter turbodieselmotor. Deze levert 131 pk en is eveneens gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Alleen beide turbomotoren zijn optioneel leverbaar met een automaat. Alle versies met een handbak zijn standaard voorzien van een start-/stop-systeem om het brandstofverbruik te drukken.

4WD

De Opel Mokka kan door de lage bodemvrijheid zijn ruige uiterlijk beperkt waarmaken met vierwielaandrijving. Ook de integrale aandrijving is echter alleen te bestellen in combinatie met een van de turbomotoren. In tegenstelling tot zijn ruimtelijke voorkomen heeft de Opel Mokka geen enorm hoge zitpositie of foefjes in het interieur waarmee je kunt goochelen met de beschikbare hoeveelheid ruimte.

ESP standaard

De standaarduitrusting van de Opel Mokka bestaat uit centrale vergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en zijspiegels en cruise control. Dankzij een in hoogte en diepte verstelbaar stuur en de in hoogte verstelbare stoel kunnen bestuurders van uiteenlopende lengte makkelijk een goede zitpositie vinden. Voor veiligheid zorgen ABS, ESP en een reeks airbags. Handig op hellingen zijn verder Hill Start Assist en Hill Descent Control. Airco en parkeersensoren zijn op het basismodel optioneel. Bijzonder is het zogenaamde Opel Eye. Dit is een camera die met de bestuurder meekijkt, verkeersborden herkent en bijvoorbeeld de maximumsnelheid op een display toont als geheugensteuntje.

Tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands Opel Mokka? Bekijk dan eens de advertenties op Marktplaats. Daar staat een ruim en wisselend aanbod van Opel Mokka occasions te koop wat vergelijken makkelijk maakt.