Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Peugeot 1007 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Peugeot 1007

Wil je een Peugeot occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Peugeot modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Peugeot 1007 is een compact, driedeurs model van de Franse fabrikant. Peugeot leverde de 1007 van 2005 tot 2009. Het model kreeg geen opvolger. Concurrenten van de Peugeot 1007 zijn de Audi A2, de Renault Modus en de Honda Jazz.

Mini-MPV

Met een lengte van slechts 3,73 meter en een hoogte van 1,62 meter is de Peugeot 1007 een mini-MPV. De compacte buitenmaten worden gecomplementeerd door een praktisch interieur met een verschuifbare achterbank. Er zijn vier zitplaatsen.

Schuifdeuren

Een uniek kenmerk van de Peugeot 1007 zijn de twee schuifdeuren. Een deur per zijde biedt toegang tot zowel de voorste als de achterste zitplaatsen. De schuifdeuren vergemakkelijken in- en uitstappen op krappe parkeerplaatsen en verkleinen bovendien de kans op schades door openzwaaiende portieren.

ABS en ESP

Ondanks - of misschien juist wel door - zijn formaat beschikt de Peugeot 1007 over een omvangrijke veiligheidsuitrusting. Die bestaat onder meer zeven airbags (voor- en zij-airbags, gordijn-airbags en zelfs een airbag om bij een botsing te beschermen tegen de stuurkolom). Daarnaast is het standaard ESP een belangrijk element om ongelukken te helpen voorkomen. Voorts beschikt de Peugeot 1007 over ABS met elektronische remkrachtverdeling en een noodremassistent die in het geval van een noodstop eveneens de alarmlichten automatisch bedient. Dit alles behelsde de standaarduitvoering van de Peugeot 1007. Daarnaast konden kopers de Peugeot 1007 echter ook bestellen in een van de meeruitvoeringen: Gentry, Sporty en Sublime. Op Marktplaats zijn deze allemaal vertegenwoordigd in de advertenties voor een tweedehands Peugeot 1007.

Automaat

Kopers konden kiezen uit verschillende viercilinder benzine- en dieselmotoren: een 1.4- en een 1.6 benzinemotor met achtereenvolgens 75- en 109 pk en een 1.4 HDi dieselmotor met 68 pk. Afhankelijk van de motorisering leverde Peugeot de 1007 met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een tiptronic automaat.

Bent u op zoek naar een tweedehands Peugeot 1007? Of u nou de voorkeur heeft voor een benzinemotor, een diesel of een versie met automaat: in het enorme gebruikte auto-aanbod op Marktplaats vindt u ongetwijfeld een Peugeot 1007 occasion die bij u past.