Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Porsche Panamera Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Porsche Panamera

U hoeft geen luxe op te offeren voor prestaties. Met de Porsche Panamera krijgt u beide in overvloed. Het vijfdeurs ontwerp biedt voldoende ruimte voor de passagiers om zich in volledige comfort te ontspannen, terwijl het lichte Porsche-carrosserie en de krachtige motor zorgen voor een ongekende prestatie.

Neem drie passagiers mee in het ultieme comfort, met standaard lederen stoelen. De verfijnhet interieur houdt alles binnenin comfortabel, zelfs wanneer de sportmotor tot het uiterste wordt gedreven op de snelweg of langs kronkelende landweggetjes.

Prestaties en aandrijving

De sportieve kant van de Porsche Panamera is het belangrijkste verkoopargument. De kleinere 2,9-liter benzinemotoren bereiken nog steeds 100 km/u in slechts 4,2 seconden en bieden een onbeperkte hoeveelheid vermogen wanneer u het nodig hebt. Zelfs met een volle auto heeft de Panamera nog altijd extra pit.

De turbo modellen worden geleverd met een 4.0-liter V8-motor met 542 pk, die meer vermogen biedt dan veel supercars op de markt. Of kies voor de Turbo S E-Hybrid voor een extra 134 pk van een elektromotor om het verhogen te boosten. Met deze hybride bereikt u 100 km/u in slechts 3,4 seconden. Dat is een verbluffende tijd voor een luxueuze sedan.

De besturing is verzwaard voor de perfecte precisie, terwijl de grip en de tractiecontrole vertrouwen geven, zelfs in bochten.

Interieur en comfort

het interieur is vereenvoudigd, waarbij veel bedieningselementen nu in het infotainmentsysteem op het dashboard zijn opgenomen. Het 12,3-inch systeem is intuïtief en eenvoudig te gebruiken en biedt een heldere weergave en onmiddellijk antwoord. Satellietnavigatie is standaard, net als Apple CarPlay en Android Auto als u een navigatie-app van derden wilt gebruiken.

Een krachtig systeem met tien luidsprekers wordt standaard geleverd en kan worden opgewaardeerd tot een Burmester-systeem met 21 luidsprekers en subwoofer voor audio van concert-kwaliteit. Kies voor het Connect Plus-systeem van Porsche om Google Earth, Street View en internet toe te voegen aan de Panamera.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Kies uit twee Porsche Panamera koetswerk stijlen, de standaard sedan of een stationwagon, de Sport Turismo. Kies de stationwagen voor extra ruimte. Hoofd- en beenruimte is overvloedig aanwezig, perfect voor lange reizen, en de twee individuele achterstoelen zijn comfortabel en ondersteunend.

Er is een verbazingwekkende 500 liter bagageruimte beschikbaar, een fantastische hoeveelheid voor zo'n sportieve auto. Als u meer plaats nodig heeft, klap dan de stoelen naar beneden voor maximaal 1.340 liter ruimte. De kofferbak is vlak en open, zonder vervelende uitsteeksels die in de weg zitten, met bevestigingspunten om voorwerpen veilig te bevestigen.

Veiligheid

De Porsche Panamera zit vol met veiligheidssystemen. Acht airbags en een geavanceerd elektrisch stabiliteitscontrolesysteem zijn standaard aanwezig, met optionele extra's zoals nachtzicht, voetgangersbeweging, assistentie bij het wisselen van rijstrook en een adaptieve cruisecontrol.

Versies en verschillende specificaties

Panamera 4:

  • 3.0L V6 turbo benzine

Panamera 4 E-Hybride:

  • 2.9L V6 twin-turbo benzine

Panamera 4S:

  • 2.9L V6 twin-turbo benzine

Panamera 4S diesel:

  • 4.0L V8 twin-turbo diesel

Panamera GTS:

  • 4.0L V8 twin-turbo benzine

Panamera Turbo:

  • 4.0L V8 twin-turbo benzine

Panamera Turbo S E-Hybride

  • 4.0L V8 twin-turbo benzine

Hoeveel kost een Porsche Panamera?

De standaard instapprijs voor een Porsche Panamera is € 88.325, het volgende trim niveau, Panamera Sport Turismo is € 91.618. Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief, kunt u een Porsche Panamera tweedehandmodel tegen een lagere kost bestellen op Marktplaats auto.

Wat is de maximum snelheid van de Porsche Panamera?

De Porsche Panamera haalt een topsnelheid van 293 km/u en kan vanuit stilstand in slechts 3,6 seconden 100 km/u bereiken.

Wat is het verbruik van de Porsche Panamera?

De Porsche Panamera heeft een brandstofverbruik van 10,50 l/100 km, wat respectabel is voor een sportwagen.

Welk type auto is een Porsche Panamera?

De Porsche Panamera is een volwaardig luxe voertuig. Hij combineert de prestaties van een sportwagen met de veelzijdigheid van een berline.