Liposuctie zonder operatie met Lipo II van Qsence

Bewaar
€ 4.950,00
31 x bekeken sinds

Kenmerken

Apparatuur:
Bodyshaper
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Zo goed als nieuwe Liposuctie zonder operatie apparaat van Qsence: De QB LIPO II maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is de manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen.

Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie, risicos of bijwerkingen. Achtergrond info: In uw vetcellen zitten vetten, afvalstoffen en water opgeslagen. Natura Bella heeft 2 apparaten welke met behulp van geluidsgolven of ultrasound deze vetcellen leegmaken. Op het moment dat een vetcel compleet leeg is, verliest deze zijn functie en wordt dan automatisch door uw eigen lichaam afgevoerd. Hiermee is de ´Liposuctie zonder operatie´ voor het complete behandelgebied een feit.

De Lipo behandelingen zijn pijnloos, veilig en geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf volwassen leeftijd. Een gemiddelde klant verliest na een kuur van 10 Lipo-behandelingen tussen 5 en 15 cm buikomvang. Het grote verschil met afvallen door dieet of puur sporten is dat met Lipo behandelingen uw vetcellen definitief verwijderd worden. Daarna heeft u geen last meer van zogenaamde jojo-effect, wat bij diëten en sporten vaak wel het geval is. Het resultaat is dus met Lipo veel blijvender van karakter. Dit ´Liposuctie zonder operatie´ apparaat verwijderen zowel oppervlakkige als dieper gelegen vetcellen tot zelfs 10 cm diep. Zie m.n. de mega resultaten van mannen met z.g.n. bierbuiken op bijgevoegde fotos van klanten die met dit apparaat behandels werden.

Sommige klanten met dieper gelegen visceraal vet kenden gezondheidsproblemen met neiging naar Diabetes type 2. Bij ons werden zij niet alleen afgeholpen van de nodige vetcellen en centimeters, maar ook stap voor stap gezondere worden: verhoogde bloeddruk krijgt normalere waarden en cholesterol- en bloedsuiker-waarden normaliseren na een kuur. Sommige klanten gaven zelfs aan dat hun reguliere medicatie dankzij onze behandeling gestopt kon worden.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.