Harpo Zonnebank Proline 28/1C Pearl White NIEUWE PRIJS

Bewaar
€ 1.750,00
34 x bekeken sinds

Kenmerken

Apparatuur:
Zonnebank
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Deze zonnebank is uitermate geschikt voor professioneel gebruik in een kapsalon of beautysalon.

Met een Hapro zonnebank haalt u de zon in huis. Een zonnebank van Hapro zorgt ervoor dat u in uw eigen omgeving kunt ontspannen en een mooie bruine teint krijgt en kunt behouden. Alle Hapro zonnebanken zijn voorzien van de nieuwste technieken. Zo kunt u helemaal ontspannen aan uw Hapro wellness belevenis beginnen.

Specificaties:
LxBxH cm 210 x 99 x 119
Bruiningsveld cm 190 x 85
Aantal lampen 28/1
Lampen hemel 10x 100 watt, 4x 80 watt
Gezichtsbruiner 1x 400 watt
Lampen bank 14x 100 watt
Digitale display, Safety timer, Body cooler, Urenteller, Externe timer aansluiting, Strip reflector systeem, Acrylplaat, click strip systeem, Tijdschakelaar, Vermogen 3.3 KWh.
Afgeleverd 26.11.2014, Branduren lampen 71 uur (levensduur 500 uur), Nieuwprijs € 4600,00

Professioneel gebruik!
Deze Hapro Proline is een volwaardig professioneel zonneapparaat dat ook in de vakbranche wordt ingezet, bijvoorbeeld in beautysalons en spabedrijven. Deze indrukwekkende zonnebank werkt echter zonder krachtstroom, waardoor het ook mogelijk is om deze in uw thuisomgeving te plaatsen. De Hapro Proline kan op afstand worden aangestuurd door een (munt) automaat of externe timer. De Interne timer kan uiteraard geprogrammeerd worden op het gewenst aantal minuten. De zonnebank kent tevens een bedrijfs-urenteller, waarmee u precies ziet hoeveel uur er gezond is.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.