Gezichts- guasha massage behandeling

Bewaar
€ 34,65
96 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
Massage

Omschrijving

Per 1 januari t/m 31 juli 2019 gezichts guasha massage behandeling met 10% korting. Kijk op de foto flyer voor tarieven.

Bestaande personen, die mijn facebook pagina "Praktijk Verlichting" Leuk vinden, krijgen nu al de mogelijkheid hier gebruik van te maken. Mocht men een stralende gezichtshuid willen om er goed uit te zien met kerst. Let me know.

U kunt alvast een afspraak inplannen voor het komende jaar 2019 om eventueel teleurstelling te voorkomen, dat het vol zou kunnen zitten in de agenda. Waar wacht u dan nog op om een afspraak in te plannen.
Er is altijd mogelijkheid om eerst een "Gratis" advies via telefoon in te winnen via bel afspraak.

www.infopraktijkverlichting.nl
https://www.facebook.com/infopraktijkverlichting/
https://www.linkedin.com/in/milo-heerkens-0b226416a

Vind je de info leuk? Like me/deel me. Alvast bedankt hiervoor.

Er is ook eerst de mogelijkheid om messenger video contact op te nemen, zodat eerst een kennismakingsgesprek vertrouwensband gecreëerd kan worden en u een goed gevoel geeft. Laat daarbij dan eerst weten als u dat wilt om vervolgens de messenger video in te plannen dag/tijdstip.
.
U krijgt de intake cadeau/gratis.

Hoe werkt guasha:
https://youtu.be/R-zawJXzsOE filmpje Hoe het in zijn werk gaat. Niet van mij persoonlijk.
Guasha is een unieke Chinese therapie die al enkele duizenden jaren oud is. Het woord “Gua” betekent schrapen. “Sha” betekent kristalletjes of de rode vlekjes (afvalstoffen) die naar boven komen tijdens het schrapen. Letterlijk vertaald dus het schrapen van ziekte (afvalstoffen) uit het lichaam.
Het effect op fysieke- en mentale aspect:
Het schrapen over het fysieke gezicht gebeurt met een speciale jade steen en met speciale Jade roller, waaraan geneeskracht wordt toegekend. Jade is een symbool van sereniteit en zuiverheid. Het heeft de kleur van het hartchakra. Gedragen op de huid geeft de jade steen innerlijke rust en een kalmerende werking op het zenuwstelsel. Jade werkt fysiek gezien vooral op nieren en blaas. Dus door bij guasha met een jade steen te werken, wordt de uitscheiding van de afvalstoffen ook bevorderd. En verlaten de gifstoffen sneller en gemakkelijker het lichaam.
De conditie van je gezicht wordt zichtbaar gezonder stralender door het schrapen over de huid na het wegtrekken van de rode vlekjes. Eerst wordt er een speciale olie op het gezicht aangebracht, waarna er met de jade steen geschraapt kan worden. Deze olie wordt gebruikt als bescherming voor de huid en daarnaast zitten er diverse Chinese kruiden in. Elk kruid in de olie kent zijn eigen werking als ontspanning, ontgifting, etc. Er wordt dus niet zomaar een willekeurige massage olie gebruikt.
Reiniging en ontgifting:
Na de guasha behandeling kunnen er verkleuringen in de huid zichtbaar worden. Dit geeft het corresponderende gebied aan waar blokkades zaten. De kleuren variëren van rood tot blauw/paars. De kleur geeft aan hoe chronisch het probleem is. De verkleuringen verdwijnen volledig binnen enkele dagen. Door vaker te behandelen met guasha zijn er steeds minder blokkades (afvalstoffen die zich opgehoopt hebben) en krijg je dus ook steeds minder rode vlekken. Het zelfregulerend vermogen van het lichaam gaat weer beter werken.
Guasha reinigt en ontgift, stimuleert het immuunsysteem, heft blokkades op, stimuleert de bloedsomloop, pijnbestrijding en geeft ontspanning en tegelijk ook energie (blokkades verdwijnen dus betere doorstroming en minder pijn). Het effect kun je vergelijken met een bindweefsel massage. Het is een heel diepe bindweefselmassage door een guasha behandeling.
Gua sha kan helpende hand bieden bij uiteenlopende fysieke- en mentale klachten:
- mooiere uitstraling van de huid in het gezicht (verjonging) na paar behandelingen en het bijhouden erna 1x in de zoveel tijd.
- pigment problemen;
- bewegingsproblemen, stijfheid/spierpijn;
- rug- en schouder klachten
- reuma, jicht, rsi;
- ontstekingen;
- verkoudheid;
- spijsverteringsstoornissen;
- stress/burn out;
en nog vele andere klachten en ziekte.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 11 september 2011
  • Castricum (Noord Holland)
  • ******70082
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.