Een koele zomerse massage!

Bewaar
€ 25,00
1657 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
Massage

Omschrijving

Kom eens langs voor een full body ontspanningsmassage, een vol uur ontspannen voor slechts € 40,00.
Op onze fraaie locatie, met voldoende parkeergelegenheid, vlak langs de A4 een heerlijke massage met diverse speciale oliën, goed voor de huid, droogt snel en is geurloos. Dus alle reden om tussendoor even lekker op de massagetafel plaats te nemen en aan te geven welke massage uw voorkeur heeft.
Massages op maat en naar uw wensen, geen mens en geen lichaam is immers hetzelfde. Al vanaf 30 min. voor slechts € 25,00 een heerlijke massage naar uw wensen.
Ook zonder klachten ervaart u de ontspanning en innerlijke rust al tijdens de massage evenals de nieuwe energie in uw lichaam na de massage. De massages zijn dan ook niet therapeutisch bedoeld.
Diverse massages mogelijk, ook aan huis, of een stoelmassage op de werkplek! Geef uw wensen aan, er is veel mogelijk, het is tenslotte Uw massage! Neem contact op voor alle mogelijkheden.
Via onderstaande mail kunt u een afspraak maken wanneer het u uit komt en tevens uw wensen al kenbaar maken. Afspraken zowel overdag, ‘s avonds en in het weekend mogelijk.  
Wij bieden netheid en hygiëne als een vanzelfsprekende zaak en verwachten dat dan ook van onze klanten.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.