Mannen massage Zwolle

Bewaar
€ 90,00
2609 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
Massage

Omschrijving

Ik wil graag alle mannen welkom heten. Het gaat er niet om wie of wat je bent, je wordt door mij niet in een hokje gestopt, dat lijkt de maatschappij wel te doen.
Wil je uit je hokje van gebonden, getrouwd, homo, hetero, biseksueel zijn of welk hokje ook stappen en gewoon weer man zijn en zo voelen, dan nodig ik je uit!
In mijn praktijk ontmoet ik heel veel mannen die (denken) ergens aan te moeten voldoen, die bang zijn om mij dichtbij te laten komen of het lastig vinden zich door een man te laten aanraken. Een emotionele afweer tegen aanraking kan ook zijn ontstaan door seksueel misbruik of als je slachtoffer was van geweld.
Een Kaya Awakening massage kan dan een eerste stap zijn om deze afweer te verminderen en het loslaten van te voldoen aan wat je in je hoofd hebt geprent.
De tweede stap kan een Kaya Tan tra massage zijn, je mag weer toelaten dat je je lichaam kunt en mag voelen en vergeten dat ik een man ben. Je veilig voelen, dit weer op te bouwen en zo je vertrouwen te herstellen. Langzaam ga je weer contact maken met je gevoel, je stress zal verminderen en misschien je angst en gespannenheid. Je mag genieten van je lichaam, je seksuele energie weer laten stromen, jezelf zijn en je hoeft nergens aan te voldoen.
Voel je welkom en lees rustig mijn website eens door: www.kaya-massages.nl

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.