massage voor de zelfbewuste man!!!

Bewaar
€ 47,50
1073 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
Massage

Omschrijving

Ik ben een geregistreerd en gediplomeerd Massagetherapeut, die gespecialiseerd is in een verscheidenheid aan massages speciaal voor de man en zijn lichaam. Ik beschouw elke cliënt als individu met zijn verlangens, wensen en medische klachten.
Het mooie van mijn werk is dat ik bezig ben met het in shape houden van het lichaam, daar waar een fysiotherapeut pas begint waar de klachten er al zijn. In mijn geval kijken we waar jij behoefte aan hebt, nekklachten, hoofdpijn, benen, enzovoort en gaan daar een behandelplan op richten. Dus koestering in plaats van strijd tegen het lichaam. Neem vandaag nog contact met me op om te beginnen met het verzorgen van lichaam en ontspannen van geest uit de hectische maatschappij. Bewezen is dat mannen die regelmatig een massage ondergaan, een betere lichaamsconditie en gezondheid behouden.

Onstpanningsmassage

Hoe fijn is het om even leker te ontspannen. We hebben het allemaal nodig maar we geven onzelf niet de tijd om tot rust te komen.
Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.
Ik ben juist een masseur gericht op mannen, omdat daar een beter vertrouwen en een gelijkwaardig gevoel wordt gecreëerd, waardoor gevoel en emotie samen kunnen worden gedeeld, opdat een ieder op een fijne en ontspannen wijze en met een tevreden gevoel de deur uitgaat. Eigenlijk daarin een gevoel van verbinding. Niet alleen als masseur versta ik daardoor mijn vak, maar ook als man, want als man weet ik als geen ander hoe ons mannelijk lijf functioneert en reageert op aanrakingen.

Sportmassage

Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.
Spieren die intensief gebruikt worden, hebben goed onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een job waarin ze zwaar fysiek werk verrichten. Ook mensen die veel last hebben van spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. Hoewel sportmassage gezien kan worden als een ‘onderhoudsbeurt’ voor de spieren, werkt de massage op nog veel meer niveaus door.

Hotstones massage:

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 55 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.
De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.
Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.
De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.
Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Massagetherapie

Door het toenemende aantal massage- en therapievormen weet je vaak niet meer wat echt goed bij jou past
Massagetherapie is een unieke therapie waarin verschillende massages en therapieen elkaar completeren. Ieder mens is uniek en door gebruik te maken van verschillende massage technieken kan de massage perfect op jou worden afgestemd. Bel of mail me voor een heerlijke behandeling!!!!!

Overige massagewensen? Geef het me aan...ben juist voor de kwaliteit van massage voor de zelfbewuste man die nét iets meer wil en iets meer eisen stelt aan zijn lichaamsbehandeling.

Kijk ook op mijn website voor meer info of mail of bel me voor meer informatie en het samenstellen van de voor jou perfect passende massage.

Tevens nu nieuw in mijn aanbod de Transdermale massage tegen kramp in benen e.d. en het ontharen van rug vooraf aan de massage. Extra te boeken. Bel of mail...voor een afspraak!! Tot snel!!!

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.