Ontspanningsmassage op niveau

Bewaar
N.v.t.
572 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
Massage

Omschrijving

Provincie Limburg

Ik geef bijzondere behandelingen, massages, cursussen , lezingen, workshops en massages en een ervan is de witte Yoga massage, alleen op telefonische afspraak, niet via de mail en ook niet via andere social media. Meer informatie krijg je telefonisch of per mail.
********************************************************
Heb je genoeg van stress, angsten, slapeloosheid, gebrek aan energie? Worstel je om gewoon door te leven, terwijl je niet meer weet wat gewoon is? Krijg je niets meer voor elkaar en sleep je je van de ene dag in de andere? Zit je relatie in een sleur? Ben je dagelijks oververmoeid en weet je niet waar je je energie vandaan moet halen?
********************************************************
Behandelingen, lezingen, workshops en massages
Reiki en Chakra Therapie zijn een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Het vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Door de behandelingen krijg je meer energie levenskracht, vitaliteit en balans. Een behandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en – waar nodig – pijnverlagend. Het pakt fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten aan en geeft meer levenskwaliteit en steun bij je ontwikkeling.
****************************************************************
Naast het heerlijke genietende en ontspannende effect van een massage zijn mijn massages ook nog goed voor het lichaam en de geest. Het brengt je helemaal in balans met jezelf Ik kan al vanaf mijn jeugd met mijn handen genezen, pijn weghalen en energieën weer goed samenbrengen. Voel je je wel eens helemaal uit balans, is de rek er eventjes uit en heb je totaal geen energie meer? Ik kan wellicht iets voor jou betekenen. Ik geef naast de ontspanningsmassage ook andere massages zoals de chakra massage, helende intuïtieve massage, Klankschalen-, chakra – , helende intuïtieve – , polariteitsmassage ( de duur kan verschillen van 45 minuten tot 3 uur). De prijs van de behandelingen en massages is op aanvraag en uiteraard welke van de acht massages in mijn aanbod dat je kiest

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.