Bij mij in te leveren Cadeaukaart

Bewaar
€ 10,00
17 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
Therapie

Omschrijving

Met toestemming van de beheerder.

Nu ook bij mijn "Praktijk Verlichting" deze cadeaukaart te kunnen inleveren voor diverse massages behandelingen. Leuk om te geven of te ontvangen.

Heb je een vriend, vriendin of familielid of jezelf natuurlijk wel een relaxte massage kan gebruiken? Ga dan voor de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart https://www.saunawellnesscadeaukaart.nl Hiermee heeft de ontvanger keuze uit meer dan 80 sauna’s en wellness centra. Wie de kaart ook gebruikt, iedereen zal helemaal ontspannen terugkomen.

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart bestellen. Wanneer je de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart wilt bestellen kun je kiezen uit verschillende waarden, variërend van € 5,- tot € 150,-. Vervolgens heb je de cadeaukaart binnen een paar simpele stappen besteld en kun jij, of de ontvanger, genieten en ontspannen om nieuwe energie op te doen door te ontstressen en de dagelijkse slommeringen even te vergeten.

Natuurlijk blijven mijn eigen cadeaubonnen ook gewoon bestaan en ze besteld kunnen worden om iemand die u dierbaar is te verrassen met een massage cadeaubon. U betaalt geen verzendkosten bij een minimale cadeaubon bedrag van €25,00 of meer. Onder dit bedrag reken ik €3,95 verzendkosten voor de cadeaubon. Verpakkingskosten zoals briefbusverpakking of pakket verpakking wordt sowieso bij beide gevallen in rekening gebracht. Waarbij de bon onbeschadigd kan blijven en door de brievenbus kan. Of andere meer veiligere verpakking die niet door de brievenbus kan, is ook mogelijk. De verpakkingskosten zullen dan hoger uitpakken, dat hangt af van wat u wenst.

Like me/deel me.

Alvast bedankt hiervoor.

www.infopraktijkverlichting.nl
Messenger: m.me/infopraktijkverlichting
www.facebook.com/infopraktijkverlichting

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 11 september 2011
  • Castricum (Noord Holland)
  • ******70082
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.