Etherische kaneelolie (schors) 20 ml tot 180 kg vat.

Bewaar
€ 9,95
58 x bekeken sinds

Kenmerken

Uiterlijke verzorging:
Natuurlijke verzorgingsproducten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Hier kunt u 50 ml Ceylon kaneelschorsolie bestellen. Wij leveren de olie in een flesje met een meegeleverd 3ml pipet om de kaneelschorsolie te doseren.

Eigenschappen van de kaneelschorsolie

Ceylon kaneelschorsolie bestaat grotendeels uit de stof die kaneel zijn karakteristieke smaak geeft: cinnamaldehyde. Deze kaneelschorsolie bestaat voor ongeveer 70% uit cinnamaldehyde. De olie is door middel van stoomdestilatie onttrokken aan de bast van de kaneelplant. Kaneelschorsolie heeft een helder gele kleur.

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan.

Belangrijkste ingredienten

Cinnamaldehyde, Angelicin, cinnamyl alcohol, methyleugenol

Prijzen (incl verzending)

20 ml: € 9,95 (€ 9,95)

50 ml: € 13,95 (€ 17,95)
100 ml: € 25,95 (€ 29,95)
200 ml: € 44,95 (€ 48,95)
500 ml: € 99,95 (€103,95)
Bulkverpakkingen: vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarschuwingen

Kaneelschorsolie is een bijzonder sterke stof met een hoog percentage cinnamaldehyde. Hierdoor werkt het irriterend op de huid indien de stof niet voldoende is verdunt. Wij raden dan ook verdunningsfactoren aan van minimaal 99 delen water / mengolie op 1 deel kaneelschorsolie. Vermijd het gebruik van de olie op kwetsbare weke lichaamsdelen. Vermijd het gebruik van kaneelschorsolie bij kwetsbare personen zoals zwangere vrouwen, kinderen en (ernstig) zieken, epileptici, en personen met koorts. Gebruik geen kaneelschorsolie in perioden dat u borstvoeding geeft.

Contact en bestellingen:

Zowel ophalen als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via de livechat op kaneelolie.nl of bestel rechtstreeks bij ons via onze website.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.