Eugenol vanaf 20 ml tot 180 kg vat

Bewaar
€ 9,95
58 x bekeken sinds

Kenmerken

Uiterlijke verzorging:
Natuurlijke verzorgingsproducten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Hier kunt u eugenol bestellen. Wij leveren de eugenol in een 50 ml flesje met ingebouwde druppelaar om de eugenol te doseren. De flesjes hebben een kindveilige sluiting. Wij kunnen de eugenol ook in bulkverpakking leveren, vanaf 1 kg. Daarnaast hebben wij nog een 20 ml flesje. Deze past namelijk in de brievenbus wat verzendkosten scheelt. Als u op zoek bent naar kruidnagelolie vindt u dit product op de 4You Webventures website kruidnagelolie.nl!

Eigenschappen van de Eugenol

De hier verkochte Eugenol is meer dan 99% zuiver. Eugenol ruikt sterk naar kruidnagel. De stof is kleurloos tot heel licht geel en is met stoomdestillatie uit kruidnagel bladeren onttrokken.

Prijzen (incl verzending)
20 ml: € 9,95 (€ 9,95)
50 ml: € 14,95 (€ 18,90)

100 ml: € 26,95 (€ 30,90)
200 ml: € 46,95 (€ 50,90)
500 ml: € 99,95 (€103,90)
Bulkverpakkingen: vraag ons naar de mogelijkheden.

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan.

Waarschuwingen

Zoals veel stoffen is Eugenol veilig mits gebruikt op de juiste manier. De stof is bijzonder sterk, ook in kleine hoeveelheden en wij raden daarom ook een hoge verdunningsfactor aan. Daarnaast kan Eugenol een allergische reactie bij sommige mensen opwekken. Kijk dus zeker de eerste keer dat u de stof gebruikt uit en controleer eerst op kleine schaal en met een hoge verdunningsfactor of de stof niet irriterend werkt voordat u deze grootschaliger toepast. Daarnaast is Eugenol een hepatotoxische stof wat betekend dat de stof bij overdosering schade kan opleveren aan ingewanden, lever en nieren. Gebruik Eugenol nooit bij kwetsbare personen, kinderen en zwangere vrouwen of bij het geven van borstvoeding. Bij veelvuldig gebruik (zeker bij medisch gebruik) raden wij het inschakelen van een expert aan.

Contact en bestellingen:

Zowel ophalen (Apeldoorn) als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via de livechat op eugenol.nl of bestel rechtstreeks bij ons via onze website.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.