Menthol kristallen 50 gram - 1 kg inclusief verzending

Bewaar
€ 10,29
622 x bekeken sinds

Kenmerken

Uiterlijke verzorging:
Natuurlijke verzorgingsproducten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Hier kunt u 50 gram tot 1 kg mentholkristallen bestellen. Wij leveren de mentholkristallen in plastic verpakt en verzegeld om de hygiëne van het product te waarborgen. De menthol is onder ander geschikt voor gebruik in sauna's en e-liquids.

Prijzen (incl verzending)
50 gr: €7,95 (€10,29)
100 gr: €13,95 (€17,07)
200 gr: €24,95 (€28,07)
500 gr: €54,95 (€58,90)
1 kg: €98,95 (€102,90)

Waarschuwingen:
De Menthol in menthol kristallen kan zoals veel stoffen die wij als veilig beschouwen schadelijk zijn in grote hoeveelheden.
Bij normaal gebruik is een schadelijke dosis niet snel te bereiken. Alleen bij het gebruik in voeding is het verstandig er rekening mee te houden dat u het gebruik niet overdrijft. Menthol is een sterke stof en kan dus uw ingewanden en maag irriteren bij overmatig gebruik.

Contact en bestellingen:
Zowel ophalen (Apeldoorn) als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via de livechat op mentholkristallen.nl of bestel rechtstreeks bij ons via de website.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.