Pure etherische eucalyptusolie 20 ml tot 180 kg vat

Bewaar
€ 9,95
47 x bekeken sinds

Kenmerken

Uiterlijke verzorging:
Natuurlijke verzorgingsproducten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Hier kunt u 50 ml etherische eucalyptusolie bestellen. Wij leveren de eucalyptusolie in een 50 ml flesje met druppelaar om de olie te doseren. Het flesje heeft een kindveilige sluiting. Wij kunnen de essentiële eucalyptusolie ook in bulkverpakking leveren, vanaf 1 kg. Daarnaast hebben wij nog een 20 ml flesje. Deze past namelijk in de brievenbus wat verzendkosten scheelt.

Eigenschappen van de eucalyptus olie
Kleur: oranje

Belangrijkste ingrediënt: Cineole

Prijzen (incl verzending)
20 ml: € 9,95 (€ 9,95)

50 ml: € 11,95 (€ 15,90)
100 ml: € 20,95 (€ 24,90)
200 ml: € 38,95 (€ 42,90)
500 ml: € 89,95 (€93,90)
Bulkverpakkingen: vraag ons naar de mogelijkheden.

Bewaren
Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan.

Waarschuwingen
Verdun etherische eucalyptusolie altijd voor gebruik. Vermijd contact met ogen, binnenkant neus en andere kwetsbare lichaamsdelen. Houd dit product uit de buurt van kinderen en dieren. Gebruik de olie niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Neem geen eucalyptus olie in, tenzij dit wordt voorgeschreven door een medisch professional. Stop minimaal 2 weken voor een operatie met het gebruik van eucalyptus olie.

Contact en bestellingen:
Zowel ophalen (Apeldoorn) als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via de livechat op eucalyptusolie.eu of bestel rechtstreeks bij ons via onze website.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.