Pure etherische oregano olie vanaf 20 ml tot 180 kg vat

Bewaar
€ 9,95
28 x bekeken sinds

Kenmerken

Uiterlijke verzorging:
Natuurlijke verzorgingsproducten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Hier kunt u etherische (wilde) oregano olie bestellen. Wij leveren de oregano olie in een 50 ml flesje(s) met druppelaar om de oregano olie te doseren. Wij kunnen de essentiële oregano olie ook in bulkverpakking leveren, vanaf 1 kg. Daarnaast hebben wij nog een 20 ml flesje. Deze past namelijk in de brievenbus wat verzendkosten scheelt.

Eigenschappen van de oregano olie

Kleur: lichtgeel, bijna kleurloos
Ingrediënten: deze stof bestaat uit pure oregano olie zonder andere toegevoegde stoffen. De belangrijkste werkzame componenten zijn carvacrol (ruim 65%) en thymol (ruim 2%).
Botanische bron: Origanum vulgare Linnaeus
Productiemethode: stoomdestillatie

Prijzen (incl verzending)

20 ml: € 9,95 (€ 9,95)
50 ml: € 13,95 (€ 17,90)
100 ml: € 25,95 (€ 29,90)
200 ml: € 44,95 (€ 48,90)
500 ml: € 99,95 (€103,90)
Bulkverpakkingen: vraag ons naar de mogelijkheden.

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan. Kijk uit dat kinderen geen toegang hebben tot etherische oliën, de meeste zijn zeer geconcentreerd en kunnen schade toebrengen aan het lichaam.

Waarschuwingen

Oregano olie is een relatief veilige stof. Wel raden wij u aan enkele richtlijnen aan te houden bij het gebruik van etherische oregano olie. Deze vindt u bij ons op de site en op het etiket op de verpakking.

Contact en bestellingen:

Zowel ophalen (Apeldoorn) als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via info[at]oregano-olie.nl of bestel rechtstreeks bij ons via de website www.oregano-olie.nl (livechat mogelijk).

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.