Pure etherische pepermuntolie vanaf 20 ml tot 180 kg vat.

Bewaar
€ 9,95
52 x bekeken sinds

Kenmerken

Uiterlijke verzorging:
Natuurlijke verzorgingsproducten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Hier kunt u 50 ml etherische pepermuntolie bestellen. Wij leveren de pepermuntolie in een 50 ml flesje met ingebouwde druppelaar om de pepermuntolie te doseren. Het flesje heeft een kindveilige sluiting. Wij kunnen de pepermuntolie ook in bulkverpakking leveren, vanaf 1 kg. Daarnaast hebben wij nog een 20 ml flesje. Deze past namelijk in de brievenbus wat verzendkosten scheelt.

Eigenschappen van de pepermuntolie

Kleur: lichtgeel
Belangrijkste ingrediënten: Menthol, Menthone

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan.

Prijzen (incl verzending)
20 ml: € 9,95 (€ 9,95)

50 ml: € 13,95 (€ 17,95)
100 ml: € 25,95 (€ 29,95)
200 ml: € 44,95 (€ 48,95)
500 ml: € 99,95 (€103,95)
Bulkverpakkingen: vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarschuwingen

Pepermuntolie is een sterke stof. Het inhaleren van grote hoeveelheden menthol kan leiden tot duizeligheid, misselijkheid en een verslechterde waarneming van de omgeving. Een te hoge inname van pepermuntolie kan leiden tot brandend maagzuur, misselijkheid, en een brandend gevoel in het spijsverteringskanaal. Kijk verder uit dat pepermuntolie niet in contact komt met ogen, genitaliën en andere kwetsbare lichaamsdelen. Verdun bij contact van pepermuntolie met de ogen of andere kwetsbare lichaamsdelen de stof door te spoelen met veel water.

Gebruik geen pepermuntolie als u last heeft van problemen met de galblaas, lever of maag.

Gebruik geen pepermuntolie bij kinderen en baby’s. Behandel de stof als medicijnen of schoonmaakproducten: houd het achter slot en grendel waar kleine kinderen bij zijn.

Contact en bestellingen:

Zowel ophalen (Apeldoorn) als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via de livechat op pepermuntolie.eu of bestel rechtstreeks bij ons via onze website.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.