Fit en slank met het glycemische-indexdieet

Bewaar
€ 37,99
9 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Fit en slank met het glycemische-indexdieet
Marion Grillparzer
9789044706260
Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Snel kilo´s verliezen dankzij de juiste koolhydraten - Lekkere GI-recepten voor elke dag - Bewegings- en ontspanningsprogramma. Wat GLYX met geluk te maken heeft Wie voedingsmiddelen met een lage GLYX (glycemische index) eet, zal ongetwijfeld afvallen en zich gezonder en luchtiger voelen. De sleutel tot geluk: de juiste voeding, beweging en ontspanning. Gedaan met kilocalorieën tellen! Het GLYX-dieetprogramma voor 4 weken - 3 fatburner-soepdagen. Ontsnappen uit de GLYX-val, ontslakken en de eerste twee kilo´s verliezen. - 1 intensieve fatburner-GLYX-week. Dankzij de duidelijke aanwijzingen verliest u elke dag minstens een halve kilo. - 20 dieetdagen met het GLYX-aanbouwsysteem. Kies de slankrecepten waar u zich goed bij voelt en stap moeiteloos over op nieuwe eet- en leefgewoonten. Bewegings- en ontspanningsprogramma - Het trampolineprogramma. Voor de sprong naar de luchtige kant van het leven is niets effectiever, vrolijker en tijdbesparender dan de minitrampoline. - De spieren-work-out. Voor meer kracht, dynamiek en vitaliteit mogen stretching en het kweken van spieren natuurlijk niet ontbreken. - Slank in het hoofd. Denk stress en vet weg. Tank geluk en evenwichtigheid met de drieminutenmeditatie.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789044706260
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 150401950

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.