Dante

Bewaar
€ 52,99
17 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Dante
Barbara Reynolds
9789026321658

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

Dieren lijken soms meer op elkaar dan je zou denken. Wat hebben een bij en een zebra of een spin en een inktvis met elkaar gemeen? Kijk maar in dit boek en je komt het te weten!In deze nieuwe biografie van Dante Alighieri (1265-1321) keert Barbara Reynolds terug naar zijn oorspronkelijke gedichten en teksten om geheimen rondom de dichter te ontsluiten die niet eerder zijn opgehelderd. Wat is de betekenis van de geheimzinnige voorspellingen die lezers door de eeuwen heen hebben gekweld? Hebben we ons altijd vergist in de identiteit van Beatrice? Rookte Dante cannabis om zijn creatieve geest te stimuleren. Barbara Reynolds herschrijft de mythe rondom Dante. Hij was geen dichter die smachtend zijn verdriet van zich afschreef, maar een ambitieus man die vocht in oorlogen die het Italiaanse schiereiland in hun greep hielden. Hij was een groot geloofsverdediger, een meesterlijk redenaar, een begenadigd politicus en begaafd filosoof, en waarschijnlijk biseksueel. Meer nog dan als groot literair werk was de Divina Commedia bedoeld als een krachtig manifest voor een verenigd Europa onder het leiderschap van een wereldlijke keizer.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789026321658
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 351100263

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.