Dreiging Van Navarone

Bewaar
€ 14,05
14 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Dreiging Van Navarone
Sam Llewellyn
9789022526798

Kaft of papier verkleurd. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

DREIGING VAN NAVARONE Dreiging van Navarone is de weergaloze opvolger van de avonturenromans. De kanonnen van Navarone, Commando Navarone en de mannen van Navarone. De wereldberoemde bestsellerauteur Alistair MacLean is de grondlegger van deze serie. Sam Liewellyn kreeg na MacLeans dood toestemming van de erven om de hoofdpersonen van de Navaronethrillers nieuw leven in te blazen. En dat is gelukt! De Tweede Wereldoorlog. Mallory, Andrea en Miller zijn nog maar koud terug van hun - uiteraard succesvolle - missie te'en een vloot Duitse duikboten of ze worden alweer op liet marinclioofdkwartier geroepen voor een nieuwe opdracht. Dit keer worden ze uitgezonden naar het Griekse eiland Kvntlios, waar door de Duitsers een dodelijke, experimentele A3raket wordt gebouwd. Hun taak: al het raketi-naterieel vernietigen en het eiland verlaten, zonder enig spoor achter te laten. Een eenvoudige opdracht, volgens hun commandant Jensen. Maar hij vertelt er niet bij* dat de Navaronecommando's er dit keer een metgezel bij hebben wiens motieven niet erg zuiver zijn. De missie lijkt dan ook ij snel op een zelfmoordpoging. Toch weet Jensen dat als één team liet onmogelijke kan uitvoeren, liet deze mannen zijn...

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789022526798
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 311100280

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.