Verstrikt En Verlost

Bewaar
€ 15,35
17 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Verstrikt En Verlost
Bethilde Vanroy
9789022324424

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Alexandra Vergrote groeit op bij haar grootouders, waar ze samen met haar ouders inwoont. Zij ervaart de sfeer er als chaotisch. Om zich te wapenen tegen de dagelijkse dreiging van hevige ruzies, vlucht Alexandra in haar rijke fantasie en erotische fantasmen. Als tiener ontwikkelt ze meerdere personages en creëert ze in haar hoofd een ideale wereld van rijkdom en aanzien. Ze slaagt er als bij wonder in deze droomwereld te realiseren. Maar uitgeblust en volledig verstrikt in haar eigen netten, beseft ze dat ze zichzelf zal moeten verlossen. Deze autobiografisch geïnspireerde roman beschrijft de verbeten zoektocht van een moderne vrouw naar ware liefde. Soms durft ze daarbij schaamteloos haar seksuele macht in te zetten en te misbruiken.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789022324424
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 351100267

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.