Isabel Losada - Op de fiets naar verlichting

Bewaar
€ 3,00
128 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Overige Boeken
Conditie:
Gebruikt
ISBN:
9022539202
Titel:
Op de fiets naar verlichting
Auteur:
Isabel Losada
Druk:
1e, 2004
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands

Omschrijving

"Ken je van die mensen die altijd maar opgewerkt en optimistisch zijn? Misselijkmakend toch? Ik wil ook zo iemand worden... Ik wil uitvinden hoe je een compleet, rijk en domweg gelukkig leven kunt leiden. Dat is mijn doel. Verlichting".
Zo begeeft Isabel Losada - koffieverslaafd, sceptisch en allergisch voor alle vormen van sport - zich op de fiets naar verlichting. Ze begint met een Insight-cursus, waar mensen met badges rondloopen in een poging te leren "delen met elkaar", en "diep in de ziel te kijken van de ander". En hoewel ze soms amper haar lachen kan inhouden, raakt ze toch geïntrigeerd en wil ze meer weten. Dus gaat ze onder andere naar een "Innerlijke Godin"-workshop (voel je een Vrouw), laat ze haar darmen uitspoelen (pijnlijk) en volgt ze tantrische seks-cursus (Ja! Ja! Ja!).
Ze is vaak oneerbiedig, maar tegelijkertijd onbevooroordeeld, grappig en eerlijk. Het boek is hierdoor een enthousiast en leerzaam verslag voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd wat al dat "New Age-gedoe" nu eigenlijk voorstelt.
Forum - Amsterdam.
240 pagina's.

Dit boek is in goede staat.

Dit boek wordt als brievenbuspost verzonden en de genoemde prijs is EXCLUSIEF verzend- en verpakkingskosten (tarief postNL voor brievenbuspost in Nederland).

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 22 december 2004
  • Vlijmen (Noord Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.