Wat een geweldig kind !

Bewaar
€ 21,70
14 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Wat een geweldig kind !
Tim Seldin
9789023012214

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.

Hoe ontwikkelt jouw kind zich tot een evenwichtig kind? Voor ouders die hun kind graag een warme leefomgeving willen bieden Wat een geweldig kind! is een praktisch boek voor ouders met jonge kinderen, die hun kroost graag een warme en leerzame leefomgeving bieden. Het is een boek vol leuke dagelijkse activiteiten voor thuis, waarbij zelfstandigheid, concentratie en respect vooropstaan. Denk hierbij aan taalspelletjes en rekenoefeningen die je kunt doen met in elk huis aanwezig materiaal (zoals keukengerei, wasknijpers en gedroogde bonen). Maar ook passeren talrijke tips de revue, evenals suggesties voor de inrichting van (kinder)kamers, om kinderen op een prettige manier hun omgeving te laten ervaren. De manier van omgaan met kinderen die beschreven is in dit boek, is voor een groot deel gebaseerd op de methode van Maria Montessori, maar kan ook heel goed dienen voor kinderen die niet naar een montessorischool gaan.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789023012214
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 141001845

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.