Basisvaardigheden voor de productvormgever

Bewaar
€ 25,95
16 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Basisvaardigheden voor de productvormgever
J. Corremans, J. Corremans
9789059310568

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 2. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.

Basisvaardigheden voor de productvormgever 2e druk is een boek van J. Corremans uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059310568 Binnen de vormgevingsfase van een industrieel ontwerp of een productontwikkeling is het kunnen genereren van bruikbare vormalternatieven een belangrijke vaardigheid. Ook moet men deze vormalternatieven duidelijk kunnen presenteren aan opdrachtgevers, collega-ontwerpers of toekomstige consumenten. Snelschetsen, het centrale thema van dit boek, is daartoe een geschikt middel. Dit boek is bestemd voor beginnende ontwerpers en studenten industrieel ontwerpen, industri le vormgeving, productontwerpen of productontwikkeling, en is gewijd aan enkele belangrijke basisvaardigheden voor de productvormgever. Het boek reikt technieken aan om vormvarianten van een basisvolume te bedenken, en besteedt daarnaast aandacht aan het perspectiefschetsen en aan de basistechnieken van het markertekenen. Van dit boek verscheen in 2004 een eerste druk; deze uitgave bevat een herziene versie van de oorspronkelijke inhoud met enkele belangrijke aanvullingen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789059310568
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 340700242

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.