De financi le canon van Nederland

Bewaar
€ 9,25
14 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

De financi le canon van Nederland
Martien van Winden
9789460032882

Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

De financi le canon van Nederland 1e druk is een boek van Martien van Winden uitgegeven bij Balans. ISBN 9789460032882 'Economen hebben alleen interesse in historie, sociologie en politieke wetenschappen als het economisch minder gaat.' - Corelli Barnett (Engels historicus) in 1986 Bewust of onbewust hebben we al eeuwen een succesvolle economie in stand gehouden. Topsport. Welke lessen kunnen we uit ons verleden trekken nu Nederland in de wereldwijde crisis is meegezogen? In dit boek voer ik u eerst langs onze financi le geschiedenis, aan de hand van feiten en anekdotes over belangrijke gebeurtenissen en invloedrijke personen. Hier en daar met uitstapjes over de grens. Uit het verhaal van onze geschiedenis leid ik een aantal succesfactoren af waar we ons voordeel mee kunnen doen en doe ik aanbevelingen voor de toekomst. Een apart hoofdstuk is gewijd aan het euro-experiment. Met als toegift: een aantal adviezen voor uw eigen beleggingen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789460032882
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 370700078

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.