Mars zoekt venus, venus zoekt mars

Bewaar
€ 5,95
15 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Mars zoekt venus, venus zoekt mars
John Gray
9789027461605

Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1997. Taal: Nederlands.

Mars zoekt Venus, Venus zoekt Mars is voor al die alleenstaande en alleengaande, misschien recent gescheiden mensen die op zoek zijn naar liefde en die ontmoedigd zijn geraakt door de single scene. Begripvol als altijd neemt John Gray de lezer mee door de 5 stadia op weg naar een blijvende relatie. Hij geeft talloze waardevolle tips over hoe je je ware soulmate kunt vinden en hoe je een toegewijde relatie kunt creëren. Hij geeft wijze raad inzake moeilijke onderwerpen als: wanneer beginnen we met seksuele intimiteit, en: gaan we wel of niet samen wonen? De singlewereld kan een mistig en beangstigend universum zijn. veel mannen en vrouwen die zich alleen in deze ruimte bevinden, hebben behoefte aan John Grays practische advies en zijn door jarenlange ervaring ontstane gedegen kijk op deze zaken.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789027461605
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 170201205

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.